نشست هماندیشی اساتید دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با موضوع سلامت روان در حوادث برگزار شد
نشست هماندیشی استادان و نخبگان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با موضوع سلامت روان در حوادث (تابآوری و رشد پس از سانحه) برگزار و تجربیات مدیریت بحران در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد رهبری دانشگاه، نشست هماندیشی استادان و نخبگان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با موضوع «سلامت روان در حوادث (تابآوری و رشد پس از سانحه)» برگزار شد. دکتر ندا علی بیگی، عضو هیئت علمی گروه روانپزشکی دانشگاه، با موضوع "روایت تابآوری انسان پس از جنگ" ارائه بحث داشت. سپس سرکار خانم دکتر نسرین دودانگی، فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان و عضو هیئت علمی گروه روانپزشکی دانشگاه، با موضوع "کودکان پس از بحران، قصه امید و التیام روانی" مباحث خود را در این نشست بیان کرد.
در قسمت دوم برنامه که ناظر بر درس نوشتههایی از تجربیات جنگ و تجاوز ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی در بیمارستانهای روانپزشکی رازی و توانبخشی رفیده بود، دکتر خدایی اردکانی، معاون درمان و توانبخشی، توضیحاتی را از آغازین روزهای جنگ و مدیریت بحران در مراکز درمانی شرح داد و افزود که رفته رفته شرایط را طوری مدیریت کردند که روند درمان و رسیدگی به خدمات درمانی متوقف نشد و از تدابیر اتخاذ شده و حمایتهای دانشگاه در این امر صحبت کردند.
سپس دکتر حسین اخوان، ریاست محترم بیمارستان روانپزشکی رازی، به تجربیات و چالشهای این مدت پرداخت و از نحوه مدیریت پرسنل و تدابیر انجام شده روایتی را برای اساتید محترم ارائه کرد.
دکتر لونی، عضو هیئت علمی دانشگاه و به نمایندگی از رئیس بیمارستان توانبخشی رفیده، از زحمات کادر محترم درمان و پرسنل بیمارستان در این مدت و نحوه ارائه خدمات به بیماران و تدابیر اتخاذ شده گزارش مفصلی ارائه کرد.
در انتهای این برنامه دکتر خدایی از اساتید حاضر در جلسه تقاضای همکاری و ارائه نظرات داشت که جمعی از اساتید شرکتکننده مواردی را مطرح کردند.
پایان پیام/
نظر دهید