• 1398/09/30 - 20:54
  • - تعداد بازدید: 4878
  • - تعداد بازدیدکننده: 112
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

نشست هیات امنای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با حضور نمایندگان وزارت بهداشت برگزار شد

نشست هیات امنای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (شنبه) با حضور دکتر " محمد مهدی ناصحی " دبیر هیات های امنا و شوراهای وزارت بهداشت، دکتر "حمید پوراصغری " معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور، چند تن از مدیران زیرمجموعه و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.


گالری تصاویر


   نشست هیات امنای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (شنبه) با حضور دکتر " محمد مهدی ناصحی " دبیر هیات های امنا و شوراهای وزارت بهداشت، دکتر "حمید پوراصغری " معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور، چند تن از مدیران زیرمجموعه و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر محمدمهدی ناصحی دبیر هیات های امنا و شوراهای وزارت بهداشت، طی سخنانی در این جلسه، به جایگاه دانشگاه های نسل سوم و چهارم اشاره کرد و با تاکید بر اینکه دانشگاه هایی مانند دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که در مجامع بین المللی می توانند حرفی برای گفتن داشته باشند، باید چالش ها را مطرح و ماموریت تعریف شده داشته باشند.


   وی تاکید کرد که اینگونه دانشگاه ها، می توانند با فعالیت های آموزشی و پژوهشی و از طریق شرکت های دانش بنیان، مشکلات توانبخشی جامعه را حل کنند.


   دکتر ناصحی با اشاره به تشکیل گروهی در فضای مجازی برای اعضای هیات امناء دانشگاه های علوم پزشکی کشور، افزود: دستورالعمل های مربوط به فعالیت هیات امناء دانشگاه ها در این گروه اطلاع رسانی می شود.


   ***


   دکتر حمید پوراصغری معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور و عضو شورای راهبردی طرح تحول سلامت نیز در سخنانی، جایگاه هیات امناء را در سیاستگذاری مسایل مختلف دانشگاه ها بسیار حائز اهمیت دانست و گفت که رویکرد جدید سازمان جهانی بهداشت در اصلاح نظام سلامت، توجه به بحث " توانبخشی " به عنوان یک موضوع غفلت شده یا دارای کمبود در جوامع مختلف است که نیاز به نگاه ویژه دارد.


    وی همچنین بخشی از رویکرد جدید سازمان جهانی بهداشت را مربوط به جایگاه بیمارستان ها در نظام سلامت کشورها ذکر کرد و افزود: خوشبختانه هر دو وجه رویکرد جدید سازمان جهانی بهداشت به دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز مربوط می شود.


   دکتر پوراصغری تصریح کرد: توجه خاص به حوزه توانبخشی و چگونگی ارائه خدمات این حوزه از طریق بیمارستان ها که به بیمارستان های سراسر کشور نیز ارائه می شود، وظیفه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی را سنگین تر می کند.


   وی تاکید کرد که خوشبختانه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، از جمله دانشگاه های ماموریت گرا در ارائه خدمات و هم در سیاستگذاری است که امیدوارم تمامی اعضای هیات امناء بتوانند در رابطه با مسایل و دغدغه های دانشگاه، کمک کنند.


***


    دکتر امیرمسعود عرب رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز با بیان تاریخچه تاسیس این دانشگاه از سال 1371 برای فعالیت در سه حوزه (توانبخشی، سلامت روان، و رفاه و سلامت اجتماعی) و فعالیت فعلی بیش از 30 دپارتمان و مرکز تحقیقات این دانشگاه، گزارشی از فعالیت های دانشگاه ارائه داد و رسالت آن را علاوه بر ارائه خدمات تخصصی به بیماران و نیازمندان جامعه، ارائه راهکارهای علمی به سیاستگذاران عنوان کرد.


   وی گفت که دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تنها دانشگاه و اولین دانشگاه متولی حوزه رفاه و سلامت اجتماعی است، ضمن آنکه تنها بیمارستان تخصصی توانبخشی کشور با 90 تخت فعال و ضریب اشغال 92 درصد، تحت پوشش این دانشگاه می باشد.


   دکتر عرب با اشاره به لزوم تاسیس بیمارستان های تخصصی توانبخشی در نقاط مختلف کشور، توسعه کمی و کیفی این خدمات را از جمله برنامه های دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی خواند و افزود: بیمارستانی با 200 تخت توانبخشی توسط یکی از خیران سلامت در مرکز آموزشی و درمان روانپزشکی رازی در حال ساخت است که 85 درصد توسعه فیزیکی آن محقق شده است و با توجه به دریافت مجوز توانبخشی برای فعالیت آن، امیدواریم با راه اندازی این بیمارستان بتوانیم به 900 هزار نفر ساکنان منطقه امین آباد و مناطق اطراف آن، خدمات مورد نیاز توانبخشی ارائه بدهیم.


    وی همچنین از بزرگترین مرکز روانپزشکی رازی با 1070 تخت فعال تحت پوشش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: این مرکز بلحاظ نوع بیماران که بخشی از آنان، بیماران مزمن را تشکیل می دهند، منحصربفرد و نیازمند توجه ویژه بلحاظ درآمدهای اختصاصی و اعتبارات است.


    دکتر عرب، افزود: یکی دیگر از مشخصات خاص دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، نسبت دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشگاه است که 63 درصد کل دانشجویان دانشگاه را تشکیل می دهند، و نسبت دانشجویان به اساتید این دانشگاه، یک استاد به ازای 10 دانشجو است که به استاندارد آن نزدیک است.


   وی با اشاره به پنج خوابگاه دانشجویی این دانشگاه، ارتقای کمی و کیفی این خوابگاه ها را از جمله برنامه های اولویت دار دانشگاه ذکر کرد و اظهار داشت: در حوزه پژوهش نیز زیرساخت های لازم با کمک معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت فراهم شده است و چند تفاهم نامه با دانشگاه های صنعتی شریف و امیرکبیر منعقد شده و پنج طرح فناوری با دانشگاه شریف در حال اجراست.


   وی از ساخت و تولید اپلیکیشن خاص سالمندان توسط محققان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت و تعداد مجلات ایندکس شده دانشگاه را 192 مجله و 367 مقاله در حوزه های آموزشی و پژوهشی ذکر کرد.


    دکتر عرب همچنین تاسیس مرکز تحقیقات ایرانوم و اجرای پروژه ژنوم ایرانی توسط دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی را از دیگر افتخارات این دانشگاه عنوان کرد و افزود: تاکنون حدود 9 پروژه منجر به ثبت مالکیت معنوی شده و دو پروژه نیز در حال کسب پتنت است.


    وی از دریافت سند مالکیت دانشگاه با تلاش و پیگیری بخش توسعه دانشگاه گفت و ابراز امیدواری کرد که با همکاری مسئولان وزارت بهداشت بتوانیم سند مالگیت مرکز روانپزشکی رازی را نیز دریافت کنیم.


***


   دکتر سیدمحمد ابراهیم موسوی عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و عضو هیات امناء این دانشگاه، ضمن تشکر از دکتر نمکی وزیر بهداشت بابت رویکرد جدید به هیات امناء دانشگاه ها، ابراز امیدواری کرد که این رویکرد جدید بتواند در بهبود شرایط دانشگاه ها موثر باشد.


***


   دکتر محمد کمالی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو هیات امناء دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز با اشاره به شرایط خاص این دانشگاه و منحصربفرد بودن آن، تاکید کرد: این دانشگاه منحصربفرد نیازمند نگاه ویژه است تا بتواند بخوبی، نقش خود را در جهت رفاه و سلامت اجتماعی جامعه ایفاء کند.


  ***


   دکتر احمدعلی نوربالا عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو هیات امناء دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سخنان کوتاهی به اهمیت حوزه های توانبخشی، رفاه اجتماعی و سلامت روان اشاره کرد و گفت که شکل گیری این دانشگاه به اعتبار حمایت دانشگاه از بیماران روانی بوده است و امیدوارم وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه حمایت ویژه ای از این دانشگاه داشته باشد.


  ***


   دکتر سیدعلی حسینی عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و عضو هیات امنای این دانشگاه نیز با تشکر از نگاه ویژه مقام عالی وزارت به حوزه توانبخشی، پیشنهاد داد که فضای دانشگاه مدیریت شود و هیات امنا می تواند در این جهت کمک کند.


   در ادامه این نشست ، گزارش حسابرس مستقل از صورت های مالی سال مالی منتهی به 29 اسفندماه 97 قرائت شد و نظرات اعضای شرکت کننده اعلام و ثبت گردید.


   سپس، پیشنهادهای اختصاصی دانشگاه و دستورات مشترک دور دوم هیات امناء اعلام شد و نظرهای موافق و مخالف کسب و ثبت شد.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 15772
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: