• 1400/11/22 - 13:52
  • - تعداد بازدید: 1945
  • - تعداد بازدیدکننده: 101
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

نمایش توانمندی شرکت های فناور دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در نمایشگاه " دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه نظام سلامت "

دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و سه شرکت فناور و دانش بنیان تحت پوشش، با نمایش تجهیزات توانبخشی تولید شده در نمایشگاه " دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه نظام سلامت " که به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد، نظر همه مسئولان نظام سلامت را به خود جلب کردند.

    دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و سه شرکت فناور و دانش بنیان تحت پوشش، با نمایش تجهیزات توانبخشی تولید شده در نمایشگاه " دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه نظام سلامت " که به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد،  نظر همه مسئولان نظام سلامت را به خود جلب کردند.


     به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، شرکت دانش بنیان " توان دانش مهرسام " ، و شرکت های فناور " توان برتر پارسیان " و " کارما آرین نوین ایرانیان "، تجهیزات بایوفیدبک ، صندلی حمام کودکان دچار فلج مغزی (CP)، صندلی توالت فرنگی با طراحی خاص مطابق با شرایط سالمندان، انواع عصا، ویلچر، بریس پا، دست، تمام اندام از لگن تا پاها را در غرفه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی به نمایش گذاشتند.


    این غرفه در میان غرفه های بر پا شده در نمایشگاه " دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه نظام سلامت " که مربوط به معاونت های مختلف وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در تهران، برای نمایش دستاوردهای حوزه نظام سلامت بود، نشان دهنده تمایز دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در رسالت و اهداف آن نسبت به دیگر دانشگاه های زیرمجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که برای همه مسئولان بازدیدکننده در نمایشگاه، از جذابیت خاصی برخوردار بود.


    رئیس دفتر توسعه فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (جمعه) ضمن بازدید از غرفه دانشگاه در نمایشگاه " دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه نظام سلامت " در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه، گفت: توان فناوری دانشگاه در سطحی است که قابل ارائه در بهترین نمایشگاه های کشورهمچون این نمایشگاه می باشد.


    دکتر فرهاد طباطبایی قمشه افزود: این نمایشگاه و امثال آن، ویترین کارهایی است که متخصصان و فناوران دانشگاه انجام می دهند و در این نمایشگاه ، بهترین ابزار و تجهیزات حوزه توانبخشی ارائه شده است.


    وی بااشاره به فعالیت 12 شرکت دانش بنیان و فناور و حدود 8 هسته فناور که تحت پوشش مرکز رشد دانشگاه  فعالیت می کنند، ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال این تعداد افزایش پیدا کنند. ضمن آنکه برنامه هایی برگزار کردیم و از جامعه مهندسین، نخبگان و متخصصان دعوت کردیم تا در گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی دانشگاه حضور پیدا کرده و با ارائه گزارشی از فعالیت های خود، سبب بشوند تا متخصصان و محققان دانشگاه ما نیز متناسب با نیازهای خودشان که سالها در کلینیک ها و در سطح جامعه دیدند و مشکلات را لمس کردند، راه حل هایی را به متخصصان فنی و مهندسی ارائه بدهند.


   دکتر طباطبایی از ویژگی تولیدات فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت که در نوع خود در کشور بی رقیب است، مثلا تجهیزاتی که شرکت توان دانش مهرسام در زمینه بایوفیدبک تولید کرده ، چند درجه بالاتر از رقبای داخلی و خارجی در بازار عرضه شده و ویلچرهایی که  در شرکت توان برتر پارسیان تولید شده، ویلچرهای آلومینیومی با استحکام بسیار بالاست که آن معضلات ویلچرهای تولید داخل را که از استحکام کافی برخوردار نبودند، در این ویلچرها دیده نمی شود و سالمندان و افراد دارای معلولیت، با اطمینان می توانند از این ویلچرها، استفاده کنند.


    رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه تصریح کرد که همه محصولات تولیدی شرکت های تحت پوشش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، زیرنظر متخصصان و خبرگان دانشگاه آزمایش شده  و مورد ارزیابی قرار می گیرد تا کاملا قابل عرضه در بازار باشد.


     از دکتر طباطبایی درمورد برنامه های دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه برای سال آینده سئوال شد و وی گفت: با گروه های مختلف و مراکز علمی و صنعتی مختلف مذاکراتی انجام شده ، با دانشگاه شهید بهشتی تفاهم نامه داریم، با دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان قطب فنی و حرفه ای کشور مذاکراتی انجام شده و دفتر درنظر دارد تا سال آینده، جهشی در توسعه فناوری بلحاظ کمی ایجاد کند و برای سالهای 1402 و 1403 بتوانیم محصولات تولید شده را با ارزیابی و رفع مشکلات آنها، از نظر کیفی، رشد بدهیم.


*****


   تولیدکننده برتر کشور در زمینه تولید تجهیزات بایوفیدبک، از جمله شرکت های دانش بنیان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی است


    دکتر امیرسالار جعفرپیشه عضو هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و مدیرعامل شرکت دانش بنیان " توان دانش مهرسام "، در معرفی این شرکت گفت: شرکت توان دانش مهرسام در زمینه تولید تجهیزات پیشرفته توانبخشی فعالیت می کند و عمده فعالیت شرکت در دو حوزه اصلی " تجهیزات بایوفیدبک " و " تجهیزات رباتیک در حوزه توانبخشی " می باشد.


    وی افزود: شرکت توان دانش مهرسام، در زمینه تولید تجهیزات بایوفیدبک، اولین شرکت با مجوز رسمی برای تولید این تجهیزات در ایران محسوب می شود و طی سه یا چهار سال گذشته، با تولید و عرضه وسیع آن به بازار، در میان همه برندهای ایرانی و خارجی، لقب پرفروش ترین بایوفیدبک را داشته و افتخار می کنیم که در اقصی نقاط کشور، این تجهیزات مورد استفاده قرار می گیرد و متخصصان طب فیزیکی و کاردرمانگر که با این تجهیزات کار می کنند، اعلام رضایت کرده اند و مدعی هستیم که تاکنون هزاران بیمار با این تجهیزات، بهبود پیدا کرده و درمان شدند.


    دکتر جعفرپیشه درباره تجهیزات بایوفیدبک تولیدی شرکت خود که نمونه ای از آن در معرض دید بازدیدکنندگان از غرفه این دانشگاه در نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی در نظام سلامت قرار دارد، گفت: حوزه کاربرد تجهیزات بایوفیدبک برای توانبخشی جسمی است، و در بهبودی افرادی که دچار فلجی بل (فلج صورت) می شوند و در دوران کرونا و به دلیل عوارض بیماری، شیوع بسیار پیدا کرد و افرادی که دچار سکته مغزی و با اسپاسم های عضلانی هستند و یا بی اختیاری ادرار دارند، کاربرد دارد. و در واقع، طیف وسیعی از توانبخشی با این سیستم که به آن " سیستم جامع بایوفیدبک " گفته می شود، و دارای انواع توپ ها و وسایل با ثبت سیگنال مرتبط با عضلات مختلف است، قابل استفاده می باشد.


    وی افزود: این سیستم، طیف وسیعی از نرم افزارهای متنوع دارد که شامل چندین بازی، و چندین گییج و ماژول تصویری و پازل و ... است که تعامل خوبی با بیمار برقرار می کند و انگیزه فرد برای اجرای مداوم برنامه توانبخشی را حفظ می کند.


   مدیرعامل شرکت توان دانش مهرسام توضیح داد: هدف اصلی در سیستم های بایوفیدبک، کمی سازی آن چیزی است که برای فرد ملموس نیست، مثلا فرد بیمار درحالت عادی، میزان انقباض عضلانی و یا اسپاسم های عضلانی خودش را متوجه نمی شود، اما با سیستم جامع بایوفیدبک، می توانیم با نمودار و بصورت کمی ، به بیمار نشان بدهیم که میزان انقباض عضلات و وضعیت آن چگونه است، و درمانگر براساس آن، می تواند مسیر درمان را بهتر تنظیم کرده و بیمار را در جریان مرحله به مرحله بهبودیش قرار بدهد تا بیمار با آگاهی از وضعیت قبل و بعد از دریافت خدمات توانبخشی، دوره درمان و توانبخشی را رها نکرده و ادامه بدهد.


    دکتر جعفرپیشه درباره برنامه های سال آینده شرکت خود نیز گفت: برنامه داریم تا به " توسعه محصولات جدید " بپردازیم همانطورکه در حال حاضر، یکی دو محصول در مرحله تحقیق داریم تا ان شاالله در سال آینده مورد رونمایی قرار بدهیم و " صادرات محصولات موجود " نیز از دیگر برنامه های این شرکت برای سال آینده است.


    شرکت توان دانش مهرسام، علاوه بر سیستم جامع بایوفیدبک، صندلی حمام کودکان فلج مغزی (CP) مطابق با شرایط این کودکان و حفظ ایمنی و بهداشت آنان ، و یک صندلی توالت فرنگی با توجه به شرایط سالمندان و برای حفظ ایمنی و راحتی آنان تولید کرده که نمونه هایی از آنها را در معرض دید بازدیدکنندگان از غرفه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی در نظام سلامت، گذاشت.


    ******



    ویلچرهای تولیدی شرکت فناور کارما آرین نوین ایرانیان، مطابق با شرایط مددجویان طراحی و ساخته شده است


   مهندس رضا وهاب کاشانی عضو هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و مدیرعامل شرکت فناور " کارما آرین نوین ایرانیان " ضمن تولید چندین نوع از ارتز و پروتزهای مورد استفاده افراد دارای معلولیت، نسبت به تولید نمونه ای از ویلچر مطابق با شرایط مددجویان و در جهت راحتی آنان حین استفاده از ویلچر اقدام کرده است.


    وی در این خصوص به خبرنگار وبدای دانشگاه گفت: با بررسی نمونه های مختلف ویلچر ایرانی و خارجی، به نمونه ای از ویلچر رسیدیم که مفصل ران و مفصل زانو در حالت مناسب تر قرار بگیرد و همینطور بتواند گودی کمر را پر کند تا استفاده از این ویلچرها برای مددجویان راحت تر باشد.


    مهندس وهاب کاشانی افزود: روی کراچ ساعدی نیز کار کردیم و 30 تا 35 درصد از ساخت نمونه ای کراچ با ایمنی و کیفیت مناسب را انجام داده ایم.


    وی همچنین گفت که روی " زانوبندهای آنلودر " برای افرادی که مشکل در قسمت زانوها دارند، زانوها حالت پرانتزی شده یا حالت X به خود گرفته، کار کردیم و 15 درصد ساخت آن که مربوط به ساخت مفصل می شده، انجام شده و پیش بینی می شود، حدود دو سال آینده مراحل ساخت و تولید آن، به اتمام برسد.


    این شرکت طی سال های اخیر، علاوه بر تولید ویلچر و عصا، طراحی و تولید قطعات مربوط به ساخت پرکاربردترین ارتزهای توانبخشی که در ساخت بریس های مربوط به ستون فقرات ، زانو ، مچ پا و مچ دست کاربرد دارند را در قالب اجرای فاز اول پروژه طراحی و ساخت مجموعه اجزای حمایتی – ساختاری و عملکردی جهت تلفیق و تولید ارتزهای بروز، به اجرا گذاشته است.


    گفتنی است؛ نمایشگاه " دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه نظام سلامت " که طی دیروز و امروز به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر بر پا شده بود، دستاوردهای مهم نظام سلامت را از طریق معاونت های مختلف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در تهران، به نمایش گذاشت.



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 21783
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: