• 1395/10/08 - 13:30
  • - تعداد بازدید: 2176
  • - تعداد بازدیدکننده: 54
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

هفدهمین سمینار سراسری " فیزیوتراپی تخصصی ستون فقرات " آغاز به کار کرد

هفدهمین سمینار سراسری " فیزیوتراپی تخصصی ستون فقرات " از امروز (چهارشنبه ) با حضور معاون سازمان نظام پزشکی کشور، رییس بورد فیزیوتراپی ایران و رئیس انجمن فیزیوتراپی و صاحبنظران ، متخصصان و دانشجویان رشته فیزیوتراپی و رشته های مرتبط در سالن اجتماعات شهید احمدی روشن دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز به کار کرد.



    هفدهمین سمینار سراسری " فیزیوتراپی تخصصی ستون فقرات " از امروز (چهارشنبه ) با حضور معاون سازمان نظام پزشکی کشور، رییس بورد فیزیوتراپی ایران ، رئیس انجمن فیزیوتراپی و صاحبنظران ، متخصصان و دانشجویان رشته فیزیوتراپی و رشته های مرتبط در سالن اجتماعات شهید احمدی روشن دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز به کار کرد.


     به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، معاون نظارت و برنامه ریزی سازمان نظام پزشکی ایران در مراسم افتتاحیه این سمینار دو روزه ، با انتقاد از مطالبی که در مورد عملکرد جامعه پزشکی از سوی برخی افراد مطرح می شود، گفت: افرادی که جامعه پزشکی را هدف گرفته اند، در واقع به فرهنگ و تمدن کشور لطمه وارد می کنند.


   دکتر "محمد جهانگیری " با تقدیر از اجرای طرح تحول نظام سلامت افزود حوزه سلامت کشور بعد از سال های طولانی توانست اولویت خود را تغییر دهد و باری از دوش مردم بردارد؛ بنابراین نباید خودزنی کرده و این طرح را تخریب کنیم.
   وی اظهارداشت: طبق استانداردهای جهانی، اگر فردی بیش از 40 درصد حقوق یک ماه خود را صرف حادثه ای غیرمترقبه کند، به فلاکت افتاده است؛ بر همین اساس می توان گفت که قبل از اجرای این طرح، اغلب مردم در شهرستان ها برای یک بار بستری شدن به فلاکت می افتادند.
   جهانگیری ادامه داد: میانگین هزینه بستری شدن قبل از اجرای طرح تحول سلامت، هشت میلیون و 500 هزار ریال بود که از جیب مردم پرداخت می شد، اما با اجرای این طرح اکنون به 900 هزار ریال رسیده و در واقع هزینه بستری شدن از 37 درصد به 6 درصد کاهش یافته است که باید این مبلغ را بیمه ها پرداخت کنند اما پرداخت ها صورت نگرفته است.
    وی گفت: همچنین با اجرای این طرح طی دو سال و نیم گذشته، 11 میلیون نفر بیمه رایگان شدند و کل پولی را که دولت بابت بیمه این تعداد افراد پرداخت کرده، 700 میلیارد ریال است؛ و از آنجا که بیمه ها بدهی خود را به جامعه پزشکی پرداخت نکرده اند، می توان گفت بقیه این هزینه ها را جامعه پزشکی پرداخت کرده است.
    جهانگیری ادامه داد: واقعیت این است که این پول های کسر آمده در بخش دولتی هزینه شده است و از تعرفه ای که در بخش دولتی برای این خدمات اضافه شده، تنها 42 درصد به پزشکان پرداخت شده است؛ مابقی آن که به اسم پزشکان گرفتند در بیمارستان های دولتی خرج شده است.


    لازم به ذکر است ، نمایشگاهی از محصولات و تولیدات شرکت های فعال در کشور که مرتبط با رشته فیزیوتراپی است ، در حاشیه محل برگزاری این سمینار علمی برپا شده است .
انتهای پیام /

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 9631
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: