• 1400/06/21 - 14:16
  • - تعداد بازدید: 1601
  • - تعداد بازدیدکننده: 94
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

همایش بین المللی " آموزش و مداخلات مددکاری اجتماعی در دوره همه گیری کووید ۱۹" برگزار شد

همایش بین المللی " آموزش و مداخلات مددکاری اجتماعی در دوره همه گیری کووید ۱۹"، از روز شنبه (20 شهریورماه)، به مدت دو روز به میزبانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، بصورت مجازی برگزار شد.

   همایش بین المللی " آموزش و مداخلات مددکاری اجتماعی در دوره همه گیری کووید ۱۹"، از روز شنبه (20 شهریورماه)،  به مدت دو روز به میزبانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، بصورت مجازی برگزار شد.


    در این همایش که به همت گروه آموزشی مددکاری اجتماعی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با همکاری انجمن علمی مددکاری اجتماعی، و به دو زبان انگلیسی و فارسی برگزار شد، بیش از 520 متخصص، صاحبنظر، سیاست‌گذار اجتماعی، دانش آموخته، محقق و اساتید ایرانی حوزه مددکاری اجتماعی و شش متخصص و صاحبنظر از کشورهای ژاپن، استرالیا، بنگلادش، تایلند، کانادا و آمریکا شرکت داشتند.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی به عنوان سخنران افتتاحیه این همایش، ضمن خیرمقدم به متخصصان ایرانی و خارجی شرکت کننده در همایش، در مورد روند ابتلای جامعه به کرونا و مشکلات ناشی از آن و چگونگی مدیریت درمان و خدمات اجتماعی در طی همه گیری کرونا سخن گفت.


    وی ضمن ارائه ی گزارش آماری از آخرین وضعیت شیوع کرونا در ایران و جهان، به نقش موثر رصدخانه اجتماعی کووید ۱۹ در شناخت علل و عوامل گوناگون اجتماعی این بیماری و همچنین، عوامل موثر بر آن اشاره کرد.


    این همایش در ادامه، به اجرای سه پنل تخصصی پرداخت. در نشست اول که با موضوع " پاسخ مددکاری اجتماعی در دوران همه گیری (۱) " ارائه شد، ساره ابری از دانشگاه Metropolitan  Researcher University    در مورد وضعیت مدیریت اجتماعی کرونا در ژاپن  سخنرانی کرد.


    سپس، پروفسور لیندنا بریکسمن از دانشگاه Western Sydney University در مورد مسکن اجتماعی در زمان همه گیری کرونا در استرالیا و نقش مددکاران اجتماعی در این موضوع  سخن گفت، و در ادامه،  دکتر کیم رابینسون نیز از همان دانشگاه به مساله حقوق بشر در دوره ی همه گیری کرونا، مداخلات انسان دوستانه و مبتکرانه ی مددکاران اجتماعی در راستای حرکت جامعه به سمت پاسخ گویی اجتماعی پرداخت.


    این گزارش همچنین حاکیست که پروفسور تولشی کمار از دانشگاه علوم و تکنولوژی شاه جلال بنگلادش در مورد خدمات رفاه اجتماعی در این کشور سخنرانی کرد، و سارا بل از اساتید دانشگاهThammasat University  کشور تایلند  نیز مقاله خود در مورد " انزوای اجتماعی و روش های مدیریت کرونا در کشور تایلند " را ارائه داد.


    پنل دوم این همایش با موضوع " آموزش مددکاری اجتماعی در زمان همه گیری - COVID  " برگزار شد، و دکتر غنچه راهب مدیرگروه آموزشی مددکاری اجتماعی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در مورد مشکلات آموزش مددکاری اجتماعی در حیطه ی آموزش ماهیت، ملزومات، فرایند، نگرش و انگیزش صحیح در دانشجویان سخن گفت.


    سپس، روژان افروز از متخصصان دانشگاه Deakin University  استرالیا ، در مورد عدم قطعیت و لزوم آموزش آن در آموزش مددکاری ، و سمیه نوشادی از متخصصان مددکاری اجتماعی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در مورد آموزش مجازی و شاخص های آن سخنرانی کردند.


    آخرین پنل تخصصی این نشست با موضوع " پاسخ مددکاری اجتماعی در دوران همه گیری (2) "، شامل سخنرانی های متخصصان از کشورهای کانادا، امریکا و ایران بود. دکتر امیر جلال از دانشگاه مددکاری اجتماعی University of Calgary   کانادا در مورد " درس هایی که از وقایع همه گیری کرونا در مورد مساعدت های دو جانبه در جوامع جهانی می شود دریافت کرد"، و خانم ها کلزار و راجرز از مرکز درمانی و اورژانس بیمارستانی کشور آمریکا در مورد " نقش مددکاران اجتماعی در مورد خدمات درمانی بیمارستانی، در حوزه های ارزیابی، مدافعه و سازگار نمودن " سخنرانی کردند.


    همچنین دکتر معارف وند عضو هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، سخنرانی خود تحت عنوان  " مداخلات روانی اجتماعی طولانی مدت در زمان شیوع کرونا"   را در این بخش ارائه داد، ضمن آنکه در پایان این پنل و دو نشست قبلی، متخصصان به سئوال های شرکت کنندگان در این همایش پاسخ دادند.



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 20282
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: