• 1399/06/20 - 22:08
  • - تعداد بازدید: 2605
  • - تعداد بازدیدکننده: 89
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به همت گروه آموزشی شنوایی شناسی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی؛

وبینار « مبانی و کاربردهای تحریک الکتریکی در دستگاه شنوایی و تعادل » برگزار شد

وبینار « مبانی و کاربردهای تحریک الکتریکی در دستگاه شنوایی و تعادل » روز چهارشنبه به همت گروه آموزشی شنوایی شناسی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با همراهی و پشتیبانی مدیریت IT دانشگاه برگزار شد.

   وبینار « مبانی و کاربردهای تحریک الکتریکی در دستگاه شنوایی و تعادل »  روز چهارشنبه  به همت گروه آموزشی شنوایی شناسی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با همراهی و پشتیبانی مدیریت IT  دانشگاه برگزار شد.


   به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به نقل از گروه شنوایی شناسی، در این وبینار مباحث علمی با دو محور اصلی « پردازش عصبی تحریک الکتریکی (ES) در دستگاه شنوایی و تعادل و کاربردهای آن و نیز بکارگیری مهندسی الکترونیک در سیستم های زیستی  BIONIC » توسط اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی ایران، شاهد و علوم بهزیستی و توانبخشی ارائه شد.


    براساس این گزارش، در بخش اول این وبینار، مباحث « پردازش عصبی تحریک الکتریکی در دستگاه شنوایی و تعادل، کاربرد علوم الکترونیک در تحریک الکتریکی و کاربرد ES   در کاشت حلزون شنوایی و ساقه مغز بترتیب توسط « دکتر عبدالله موسوی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر حامد ساجدی مدیر گروه پژوهشی آکوستیک دانشگاه شاهد و استاد حسام الدین جمعه مسئول مرکز کاشت حلزون شنوایی ایران » ارائه شد.


    همچنین در بخش دوم این وبینار، شرکت کنندگان مباحث علمی مرتبط با « کاربرد تحریک الکتریکی در پردازش شنوایی و درک گفتار، مدیریت وزوز و ارزیابی و توانبخشی دستگاه دهلیزی » را به ترتیب توسط « دکتر سعیده مهرکیان، دکتر مهنا جوانبخت و دکتر مسلم شعبانی  اعضای هیات علمی گروه شنوایی شناسی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی » دریافت کردند.


    این گزارش حاکیست، دکتر مریم بنی مصطفی دکترای مهندسی پزشکی نیز در این وبینار، به معرفی دستگاه تحریک الکتریکی شنوایی (AES) ساخته شده در شرکت دانش بنیان طنین پرداز پرداخت و ویژگی های نرم افزار آن را شرح داد.


    لازم به ذکر است، وبینار یک روزه « مبانی و کاربردهای تحریک الکتریکی در دستگاه شنوایی و تعادل »، برای کارشناسان و متخصصان شرکت کننده در رشته های شنوایی شناسی، گفتاردرمانی و مهندسی پزشکی، سه امتیاز بازآموزی در نظر گرفته است.



انتهای پیام/


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 17283
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: