• 1401/07/09 - 15:02
  • - تعداد بازدید: 812
  • - تعداد بازدیدکننده: 186
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رییس سازمان نظام پزشکی کشور در همایش روز جهانی سالمند:

وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی همه افراد عضو خودشان را در حوزه طب سالمندی توانمند کنند

رییس سازمان نظام پزشکی کشور در همایش روز جهانی سالمند که در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد، گفت: وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی همه افراد عضو خودشان را در حوزه طب سالمندی توانمند کنند و همه رشته های پزشکی در این زمینه ورود کنند. در سازمان نظام پزشکی، آموزش و بازآموزی طب سالمندی را دنبال می کنیم.

   رییس سازمان نظام پزشکی کشور در همایش روز جهانی سالمند که در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد، گفت: وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی همه افراد عضو خودشان را در حوزه طب سالمندی توانمند کنند و همه رشته های پزشکی در این زمینه ورود کنند. در سازمان نظام پزشکی، آموزش و بازآموزی طب سالمندی را دنبال می کنیم.


   به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دکتر رئیس زاده افزود: باید منابع کار دیده شود و برنامه هفتم توسعه، فرصت خوبی است که قوانین بالادستی دیده شود و ریل گذاری های خوبی در این حوزه داشته باشیم.


    رییس سازمان نظام پزشکی کشور ضمن  تشکر از دکتر خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، گفت: رئیس این دانشگاه همواره در مسیرهای سخت پیشگام هستند و  گرامی داشت روز جهانی سالمند، کار مطلوبی است، و امید است در سطح ملی این نیاز پاسخ داده شود


    وی در ادامه تصریح کرد: امید به زندگی به عنوان یکی از شاخص های بهداشت و درمان جوامع مختلف است در کشور ما ارزیابی خوبی دارد  و از میانگین جهانی بالاتر است. ارتقای شاخص امید به زندگی، بیانگر افزایش جمعیت سالمندی است که هم می تواند گام مثبت و قوت باشد و هم تهدید محسوب شود.


    وی افزود: از لحاظ فرهنگی و اجتماعی در مکتب قرآن، سالمندان تکریم شده اند و پیامبر از مصادیق احترام به خداوند را  احترام به بزرگسالان دانسته،  از لحاظ فرهنگی نیز وجود سالمندان،  برکت است و یکی از دلایل موفقیت افراد، خدمتگزاری به پدر و مادر  سالمند است. به لحاظ اجتماعی، پیران حلقه وصل و انتقال تجارب هستند.


    دکتر رئیس زاده گفت:  نگاه ما به جمعیت سالمندان، نگاه معیوبی است. سالمند را فرد سن بالا و نیازمند ترحم می دانیم، اما بدانیم فردی که به پیری رسیده، فرد قهرمانی ست که دوره های متعدد زندگی را گذرانده و   به سن پیری رسیده است و باید این گروه ها تجارب خودشان را در اختیار ما قرار دهند. 


   رییس سازمان نظام پزشکی کشور  افزود: متخصصان طب سالمندی یا Mph سالمندی باید زیاد و به روز شوند و  این متخصصان در حوزه سلامت نقش ایفا کنند . طب سالمندی باید به گونه ای باشد که همه جامعه پزشکی ما در حوزه خودشان طب سالمندی مورد نیاز  رشته خود را بدانند، نمی توانیم انتظار داشته باشیم در کوتاه مدت به اندازه نیازمندی های سالمندان، متخصص طب سالمندی داشته باشیم، اما همه می توانند این دوره را ببینند.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 23872
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: