• 1396/10/26 - 14:19
  • - تعداد بازدید: 2950
  • - تعداد بازدیدکننده: 82
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

پرفسور نجم آبادی: تکنولوژی بسیار پیشرفته توالی یابی نسل جدید ژنوم (NGS ) با کمترین هزینه، به کشور منتقل شد

پرفسور " حسین نجم آبادی " مدیر گروه آموزشی و رئیس مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (سه شنبه) در مراسم افتتاح پروژه ملی و منطقه ای " ایرانوم " گفت که تکنولوژی توالی یابی نسل جدید ژنوم (NGS ) ، مطابق با علم روز دنیا بلحاظ تجهیزات پیشرفته و همچنین تربیت نیروی متخصص مورد نیاز با کمترین هزینه ، وارد کشور شده است.



   پرفسور " حسین نجم آبادی " مدیر گروه آموزشی و رئیس مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (سه شنبه) در مراسم افتتاح پروژه ملی و منطقه ای " ایرانوم " گفت که تکنولوژی توالی یابی نسل جدید ژنوم (NGS ) ، مطابق با علم روز دنیا بلحاظ تجهیزات پیشرفته و همچنین تربیت نیروی متخصص مورد نیاز  با کمترین هزینه ، وارد کشور شده است.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، وی با بیان تاریخچه توالی یابی ژنوم انسانی در جهان ، در انتقال این تکنولوژی به کشور نیز از حمایت های معاونت علمی – فناوری ریاست جمهوری و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت بویژه دکتر ملک زاده از سال 1394 تشکر کرد و ادامه حمایت های مالی برای نگهداری این مرکز منحصربفرد را لازم دانست.


    دکتر نجم آبادی اظهارداشت: تربیت نیروی متخصص و کارآمد بخش مهمی از اجرای این پروژه بود که از هشت سال قبل پس از سپردن مسئولیت اجرای این پروژه به مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، با دعوت از اساتید برجسته این رشته به کشور، برگزاری کارگاه های متعدد و نیز اعزام متخصصان ایرانی به مراکز علمی شناخته شده در کشورهای مختلف ، انجام شد.


    رئیس مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در توضیح اهمیت این پروژه گفت: برای دستیابی به یک تغییر بیماری زا در یک ژن از میان ژنوم انسانی ، نیاز به وجود اطلاعات ژنوم جمعیتی خاص کشور خود را داشتیم تا از بین تغییرات ، تغییری را کشف کنیم که سبب بیماری در فرد شده است. بنابر این ، اطلاعات و داده های ژنوم جمعیتی در پایگاه ایرانوم، زیرساخت های مطالعاتی را فراهم کرده است که سرعت را در روند تشخیص و درمان بیماری های ژنتیکی ، بخصوص بیماری های نادر بالا می برد ، ضمن آنکه در پیشگیری از بیماری ها و نهایتا ارتقای سلامت نسل آینده کشور موثر خواهد بود.


    پرفسور نجم آبادی همچنین در این مراسم ، از تمامی مراکز تحقیقاتی و دانشگاه های علوم پزشکی در تهران و شهرستان ها که در جمع آوری داده ها ، با مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی همکاری داشتند و از محققان و متخصصان مستقر در این مرکز که ایشان را در راه اندازی مرکز ایرانوم همراهی کردند، قدردانی کرد.


   دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 22 گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقاتی تحت نظارت وزارت بهداشت ، در سه حوزه سلامت (سلامت و رفاه اجتماعی ، سلامت روان و توانبخشی ) فعالیت می کند.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 11246
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: