• 1394/10/30 - 14:23
  • - تعداد بازدید: 2976
  • - تعداد بازدیدکننده: 55
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

پودمان " پارادایم تحقیقات کیفی " از جمله پودمان های برنامه فلوشیپ روش تحقیق برگزار شد

پودمان پژوهشی " پارادایم تحقیقات کیفی " به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با حضور حدود سی تن از اساتید و اعضای هیات علمی این دانشگاه ، از امروز (چهارشنبه) در سالن اجتماعات حوزه ریاست برگزار شد.


  پودمان پژوهشی " پارادایم تحقیقات کیفی " به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با حضور حدود سی تن از اساتید و اعضای هیات علمی این دانشگاه ، از امروز (چهارشنبه) در سالن اجتماعات حوزه ریاست برگزار شد.


   این برنامه آموزشی که پنجمین پودمان از سری پودمان های برنامه ریزی شده فلوشیپ روش تحقیق  است ، طی سه روز، تفاوتهای پارادایم تحقیق کمی و کیفی را از ابعاد مختلف مورد بررسی و تحلیل قرار می دهد.


   مدیر تحقیقات دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در باره این پودمان به خبرنگار  وبدای این دانشگاه گفت: در این پودمان ، نوع انتخاب موضوع ، فلسفه و باورهای محقق ، سئوالات یک محقق که در ذهن دارد و پدیده مورد مطالعه در بافت مورد نظر در انتخاب پارادایم تحقیق کیفی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.


    دکتر" فریبا یادگاری " افزود:  در برنامه این پودمان ، کار عملی " تحلیل مطالعات کیفی و مقایسه آن با مطالعات کمی " نیز برای شرکت کنندگان در نظر گرفته شده است.


     شایان ذکر است ، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی یکی از چند دانشگاه پیشرو کشور در اجرای برنامه " فلوشیپ روش تحقیق " ویژه  اساتید است که ده پودمان برای اجرای این برنامه پیش بینی کرده است.


     هر پودمان طی سه روز برگزار می شود و در پایان دوره نیز گواهینامه رسمی فلوشیپ به شرکت کنندگان اعطا خواهد شد.


    معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ،  این برنامه را با هدف " ارتقای کیفی سطح علمی اساتید و اعضای هیات علمی که محور اصلی آموزش و تربیت نیروی متخصص در دانشگاه هستند " اجرا می کند تا از این طریق، اساتید در خصوص مباحث مربوط به روش شناسی تحقیق به روز شوند.


    با توجه به ویژگی های دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که تخصصی ترین دانشگاه وزارت بهداشت بلحاظ مباحث و تولید علم در سه حوزه توانبخشی ، سلامت و رفاه اجتماعی و سلامت روان می باشد، و  جایگاه این دانشگاه که می تواند محور سیاستگذاری در امور توانبخشی در کشور باشد، معاونت تحقیقات دانشگاه تلاش می کند تا  اساتید عمیق تر وارد مباحث تحقیقاتی و پژوهشی شده و با روش های جدید و پروتکل های تخصصی آن آشنا شوند.



انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 7936
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: