• 1395/06/01 - 08:20
  • - تعداد بازدید: 2288
  • - تعداد بازدیدکننده: 75
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

پیام تبریک مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی به مناسبت روز پزشک

مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، پیام تبریک به مناسبت روز پزشک منتشر کرد.


  مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، پیام تبریک به مناسبت روز پزشک منتشر کرد.


     به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، در این پیام آمده است : جامعه ی پزشکی کشور بر خود می بالد که افرادی پاک نهاد و نیکو سرشت به پشتوانه ی توانایی و دانایی توشه گرفته از عرق ملّی و میهنی در سودای تامین سلامت انسانها همت خویش را به کار گرفته اند و مجدانه تلاش می نمایند. با فرا رسیدن روز پر بار و ماندگار پزشک در سالروز بزرگداشت شیخ الرئیس ابو علی سینا - این روز باشکوه را به پزشکان بسیجی تبریک عرض می نماییم .


    مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی در این پیام  ابراز امیدواری کرده است : در زمینه ی توسعه ی علمی کشور از جمله افزایش کیفیت آموزش در مراکز پزشکی ، تولید علم و توسعه ی کمی و کیفی پژوهش های پزشکی ، تربیت متخصصان و دانشمندان و فراهم آوردن امکان اختراعات و ابداعات پزشکی نوین ، با دو بال اندیشه و ایمان در آسمان پیشرفت و تعالی بشریت ، تا بی کرانه عالم هستی به پرواز درآمده و در برداشتن گام های مستحکم و مطمئن در مسیر توسعه ، کوشا و پویا باشید.


    *****


   در همین ارتباط ، " مهدی محمدپناه " مدیر اجرایی مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه ، با معرفي شهید دکتر "بهرام شکری " بعنوان شهید شاخص بسیج جامعه پزشکی در سال 95  ، ابراز داشت: اميدواريم ياد و نام اين شهدا منشاء نورافشاني در ميان برنامه‌هاي بسيج در سطح كشور و جهان اسلام باشد.


   وی ، معرفي كامل اين شهدا به عموم مردم و بالاخص کادر درمان ، را از اهداف معرفي شهداي شاخص در هر سال دانسته و تاكيد كرد: بسیجیان و همکاران کادر محترم درمان در طول يك سال با سيره و ويژگي هاي اين شهدا آشنا شده و ضمن انس بيشتر با شهدا، سعي در الگوپذيري از ايشان مي كنند.


   محمدپناه همچنین با اشاره به اثرپذيري بسيجيان از اين شهدا در تمامي برنامه هاي امداد و درمان ، فرهنگی ، تربیت و آموزش ، علمی و پژوهشی ، اردوهای راهیان نور و ...  بسيج جامعه پزشکی ، تصريح كرد: هر ساله  از سوي سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور ، شهدايي از همان قشر بعنوان الگو و شاخص انتخاب می شوند تا الگوهاي رفتاري تخصصي هر قشر را سامان دهد.


    لازم به ذکر است ، شهید دکتر "بهرام شکری "، در سال ۱۳۳۶ در شهر میانه استان آذربایجان دیده به جهان گشود و در چهار سالگی با خانواده به تهران مهاجرت کرد. وی در دوران نوجوانی با آثار شهید مطهری، دکتر شریعتی و آیت الله دستغیب آشنا شد.


   وی پس از پایان دوره آموزش متوسطه و در سال ۱۳۵۴، وارد دانشکده دندانپزشکی دانشگاه ملی (شهید بهشتی) شد، در همین سال در آزمون ورودی دانشگاه شریف و دانشگاه فنی تبریز نیز پذیرفته شد اما به دلیل علاقه‌ای که به رشته‌های پزشکی داشت، تحصیل در رشته دندانپزشکی را آغاز کرد.


    شکری، پس از ورود به دانشگاه از‌‌ همان ابتدا شروع به فعالیت‌های فرهنگی کرد،  امام(ره) را می‌شناخت و ایشان را به عنوان مرجع تقلید خود انتخاب کرده بود، در سال ۱۳۵۵ دفتر انجمن اسلامی را در زیر زمین دانشگاه راه اندازی کرد و دانشجویان خط امام(ره) را جذب کرد، آنان در انجمن اسلامی به تفسیر قرآن و نهج البلاغه می‌پرداختند و به شکل کاملاً مخفیانه نوارهای سخنرانی امام(ره) و اعلامیه‌ها را پخش می‌کردند.


   وی در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی و همگام با مردم در تظاهرات مختلف شرکت می کرد و در صورت لزوم ، مانند حمله  رژیم پهلوی به مردم  در روز هشتم بهمن ماه ۵۷ در میدان انقلاب اسلامی ، به امدادرسانی مجروحان می پرداخت.


    شهید شکری دانشجویی ولایت پذیر و پیرو خط امام(ره) بود و پس از انقلاب اسلامی در انجمن اسلامی دانشگاه کلاس تفسیر قرآن و نهج البلاغه برگزار کرد؛ همچنین در دانشگاه با مشی و تفکرات ضد دینی و انحرافی به مقابله پرداخت و روشنگری و تبیین شرایط روز را انجام داد و در آن دوران ، جلسات هفتگی قرآن را در منزل نیز برپا می‌کرد.


    راه اندازی  کلینیک دندانپزشکی سپاه در نزدیکی بیمارستان امام خمینی(ره) و کلینیک دندان پزشکی در یکی از محروم‌ترین محلات شهر زاهدان ، تشکیل تیم‌های داوطلب دندان پزشکی به مناطق محروم سیستان و بلوچستان، ترکمن صحرا، گنبد کاووس، ارومیه، اطراف تهران و همچنین بنیانگذاری امداد سپاه در حوادث غیرمترقبه یا بمب گذاری ، از جمله فعالیت های این شهید بزرگوار بود، ضمن آنکه به تجهیز مدارس مناطق پایین شهر به یونیت و سایر تجهیزات دندانپزشکی نیز پرداخت.


    دکتر شکری با آغاز جنگ‌های داخلی در کردستان و گنبد کاووس ، در این جبهه حضور یافت تا اینکه سرانجام در خیابان ولیعصر تهران در سال ۶۰ در روز انتخابات ریاست جمهوری شهید رجایی در حالی که از ستاد انتخاباتی برای شرکت در جلسه قرآن به منزل برمی‌گشت با اصابت ۱۴ گلوله توسط منافقان ترور شد و به شهادت رسید.


انتهای پیام /

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 8939
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: