• 1400/04/28 - 14:37
  • - تعداد بازدید: 1921
  • - تعداد بازدیدکننده: 89
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

کارشناس حوزه خانواده، بر بازخوانی مباحث علمی و عقلی عفاف و آموزش مهارت های زندگی تاکید کرد

کارشناس حوزه خانواده و جمعیت، در نشست مجازی " تجربه آرامش " که همزمان با هفته عفاف و حجاب و با حضور ۶۰ تن از کارکنان دانشگاه و مراکز تابعه برگزار شد، بازخوانی مباحث علمی و عقلی عفاف و آموزش مهارت های زندگی در عرصه سلامت اجتماعی بانوان را مورد تاکید قرار داد.

   کارشناس حوزه خانواده و جمعیت، در نشست مجازی " تجربه آرامش " که همزمان با هفته عفاف و حجاب و با حضور ۶۰ تن  از کارکنان دانشگاه و مراکز تابعه برگزار شد، بازخوانی مباحث علمی و عقلی عفاف و آموزش مهارت های زندگی در عرصه سلامت اجتماعی بانوان را مورد تاکید قرار داد.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، مرضیه عزتی وظیفه خواه در این نشست گفت: در جامعه امروز، وضعیت آسیب های اجتماعی و شرایط به گونه ای است که بهترین فرصت برای بررسی عقلی و علمی موضوعات حجاب و عفاف در جامعه، فلسفه و ضرورت آن در ایام منسوب به هفته عفاف و حجاب است که این مهم، نوعی یادآوری است.


   وی اظهار داشت: متاسفانه جبهه مخالف، همه تلاش خود را برای زیر سئوال بردن عفت ایرانی و خانواده مسلمان مد نظر قرار داده و اصطلاح " نیزه انگلیسی سرنیزه رضاخانی " که برای قائله گوهرشاد مطرح می شود، گواه این مطلب است.


  عزتی همچنین گفت: در حال حاضر، رسانه و فضای مجازی توأمان با هنر، به  استخدام سیستم استعماری در آمده تا تاثیرعفاف بر خانواده سالم، سلامت روان، جامعه مستحکم و سلامت اجتماعی را کمرنگ تر نشان دهد.


   این مدرس حوزه خانواده و جمعیت افزود: حجاب، یکی از مقوله‌های عفاف است و با توجه به فرارسیدن هفته عفاف و حجاب، نظر به ایام ذی الحجه و تشکیل زندگی حضرت علی‌ (ع) و حضرت زهرا (س)، می توان  سبک زندگی اهل بیت را برای استحکام خانواده، بازخوانی کرد.


   کارشناس ارشد حوزه زنان در ادامه بیان کرد: عفت در جامعه و خانواده، باعث آرامش نسبی و آرامش الهی وعده داده شده در قرآن است و با توجه به تحقیقات متعدد، می توان بررسی تجربه عقلی و علمی عفاف و حجاب، بازگشت غرب به مقوله عفاف و  ...را برای جامعه دانشگاهی تبیین نمود.


   وی، " امنیت، آرامش، تمرکز افراد در کارهای اجتماعی، سلامت سازمانی، استحکام و بهبود روابط خانواده با جامعه، افزایش راندمان کاری، کاهش آسیب های اجتماعی، تربیت فرزندان سالم و با اعتماد به نفس، و ارتقای سلامت اجتماعی " را از فواید آثار عفاف و خویشتن داری در جامعه عنوان کرد.


   عزتی، " استمرار آگاهی از مهارت های زندگی، مهارت نه گفتن، مهارت خویشتن داری و عزت نفس " را از موضوع های مهم و آموزش های اساسی بانوان جامعه دانست.


   وی اظهار داشت: بازخوانی و بررسی عقلی و تجربی مقوله های عفاف، بسیار حائز اهمیت است، بعنوان مثال، به تازگی کشور نروژ قانونی را به تصویب رسانده که براساس آن، باید هر دستکاری یا تغییری توسط تکنیک‌های ویرایش بر روی تصویری از شکل، اندازه یا پوست بدن انسان، اعلام شود .


   بگفته وی، این قانون ماه گذشته با ۷۲ رای موافق نسبت به ۱۵ رای مخالف در پارلمان نروژ تصویب شد و وزارت کودکان و خانواده این کشور اعلام کرده است که " ویرایش تصاویر در پایین آوردن اعتماد به نفس، احساس عدم رضایت و افزایش اضطراب نقش مهمی ایفا می‌کند و امیدواریم این قانون بتواند اثر خوبی بر آسیب‌های ناشی از تبلیغات، به‌خصوص روی کودکان و نوجوانان داشته باشد ".


   عزتی افزود: همچنین طبق گزارش وزارت کودکان و خانواده نروژ، " بی‌اشتهایی"، سومین دلیل متداول مرگ و میر در میان دختران جوان نروژی است و" فشار روانی " برای دستیابی به بدن زیبا، یکی از مباحث مهم جامعه این کشور در سال‌های اخیر بوده است.


   این کارشناس حوزه خانواده با بیان این مطلب،  بر اهمیت نقش رسانه و الگوها در ایجاد سلامت فردی و اجتماعی تاکید کرد و در ادامه، پاسخگوی برخی سئوال ها و شبهات کارکنان در فضای مجازی شد.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 19786
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: