• 1401/12/09 - 14:38
  • - تعداد بازدید: 940
  • - تعداد بازدیدکننده: 204
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به همت مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی:

کارگاه آموزشی « ایده سازی و ثبت اختراع؛ از مساله یابی تا گواهینامه ثبت اختراع با رویکرد تجاری سازی » برگزار شد

اولین جلسه کارگاه آموزشی « ایده سازی و ثبت اختراع؛ از مساله یابی تا گواهینامه ثبت اختراع با رویکرد تجاری سازی »، به همت مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.

   اولین جلسه کارگاه آموزشی « ایده سازی و ثبت اختراع؛ از مساله یابی تا گواهینامه ثبت اختراع با رویکرد تجاری سازی »، به همت مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، در این جلسه که با حضور جمعی از کارشناسان و فعالان حوزه فناوری، دانشجویان و هیات علمی رشته های مختلف ارگونومی، ارتز و پروتز، کاردرمانی، مهندسی پزشکی و ... از دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، احد خلجی داور مسئول اختراعات دفتر مالکیت فکری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، اطلاعات مربوط به مبحث " چگونه می توانیم ثبت اختراع کنیم ؟ " را به شرکت کنندگان منتقل کرد.


    این کارگاه هشت ساعته، طی چهار جلسه دو ساعته برگزار می شود و در اولین جلسه آن، مباحثی تحت عناوین " اهداف دوره، اهمیت دوره، کلیات مساله های اختراعی، انواع ایده های اختراعی، سند اختراع و کاربردهای آن، ویژگی های ایده ی اختراعی، روش های جستجو در انواع پایگاه های اطلاعاتی جستجوی اختراع، ملزومات ثبت اختراع داخلی و خارجی " مطرح، و در پایان این نشست نیز به سئوالات شرکت کنندگان، پاسخ داده شد.


   دکتر سیدفرهاد طباطبایی قمشه مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز در ابتدای این جلسه، ضمن معرفی مدرس کارگاه و موضوع جلسه اول، خطاب به شرکت کنندگان گفت که در نظر داشته باشید، یک اختراع برای اینکه کیفیت قیمتی بالاتری پیدا کند، یکی از وجوه آن این است که نیاز آینده یک مجموعه، یک شرکت و یا یک برند را حدس بزنید و بتوانید ثبت اختراع کنید و اطراف آن را هم ثبت اختراع کنید و در این صورت، آن شرکت و رقبای شرکت، برایشان مطلوب است که بسته اختراعی شما را خریداری کنند.


   وی در همین راستا به وجود وب سایتی نیز اشاره کرد که اطلاعات انواع اختراعات را با قیمت های فروش آنها منتشر می کند.


   گفتنی است، بخش فناوری و مرکز رشد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 3 شرکت دانش بنیان و 8 شرکت فناور در زیرمجموعه خود، وظیفه طراحی و تولید تجهیزات پزشکی، توانبخشی و اندام مصنوعی در کشور را بعهده  دارد.


    این دانشگاه تحت نظارت وزارت بهداشت، با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات، ضمن تعلیم و تربیت حدود دو هزار نیروی متخصص در سه حوزه سلامت (توانبخشی، سلامت روانی و سلامت اجتماعی)، در طراحی و اجرای پروژه های ملی و منطقه ای نیز مشارکت  دارد.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 25676
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: