• 1400/04/13 - 14:09
  • - تعداد بازدید: 1350
  • - تعداد بازدیدکننده: 91
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

کارگاه آموزشی برای گروه های تسهیل گر طرح « پیشگیری از بدرفتاری با کودکان در دوران کووید-19 » برگزار شد

کارگاه آموزشی برای گروه های تسهیل گر طرح کشوری « پیشگیری از بدرفتاری با کودکان در دوران کووید-19 »، با همکاری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.

   کارگاه آموزشی برای گروه های تسهیل گر طرح کشوری « پیشگیری از بدرفتاری با کودکان در دوران کووید-19 »، با همکاری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.


   دکتر پیام روشن فکر عضو هيات علمی مرکز تحقیقات مدیریت رفاه اجتماعی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و مجری و مشاور اين طرح کشوری در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه در این باره گفت: این کارگاه سه روزه در خردادماه گذشته با همکاری دلارام علی (تسهیلگر و آموزشگر) و با حضور ریاست گروه‌ها و کارشناسان استانی و وزارت بهداشت، برای ظرفیت‌سازی تیم‌های تسهیل‌گر طرح مذکور برگزار شد.


    وی در این ارتباط توضیح داد: امروزه در جهان، " خشونت " به یک بخش کاملا واقعی از زندگی کودکان (صرف نظر از شرایط اقتصادی و پیشینه‌های فرهنگی اجتماعی‌ آنان) تبدیل شده است. یافته‌های حاصل از مطالعات نشان می‌دهد که اشکال مختلف خشونت علیه کودکان بسیار گسترده است. کودکان در مقابل خشونت، آزار و غفلت آسیب‌پذیرند، به ویژه از سوی کسانی که اغلب آنها را می‌شناسند و به آنان اعتماد دارند.


    دکتر روشن فکر تصریح کرد: این موضوع به‌ویژه در مورد گروه‌هایی از کودکان که آسيب‌پذيری بيشتری دارند، از اهميت بسزایی برخوردار است. و در شرایط کنونی که زندگی روزمره در کشورهای مختلف تحت تاثیر پاندمی کووید 19 قرار گرفته، نگرانی از افزایش خشونت علیه کودکان بیشتر شده و به نظر می‌رسد که این وضعیت نیازمند درک جدیدی از مخاطرات پدید آمده برای کودکان و مداخله فوری و همه‌جانبه با در نظر گرفتن محدودیت‌هایی است که برای پیشگیری از گسترش بیشتر ویروس توصیه می‌شود.


   وی افزود: با توجه به این ضرورت، دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت کشورمان، با همکاری صندوق کودکان سازمان ملل متحد در ایران (یونیسف)، و با بهره‌گیری از استراتژی‌های هفت‌گانه مندرج در سند «INSPIRE» که توسط سازمان جهانی بهداشت به منظور پايان دادن به خشونت عليه کودکان تدوین شده و نیز راهبرد « ارتباطات برای توسعه » که توسط صندوق کودکان سازمان ملل متحد، توسعه یافته و در فهرست راهبردهای دارای اولویت «تئوری تغییر» قرار گرفته، اجرای مرحله آزمایشی طرح « پیشگیری از بدرفتاری با کودکان در دوران کووید-19 » در چهار استان کشور (گلستان، هرمزگان، سمنان و تهران) را طراحی کرده است تا مداخلات اجتماع محور برای پیشگیری از خشونت علیه کودکان اجرا شود.




انتهای پیام/


تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 19576
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: