به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
کلیات ایجاد گروه آموزشی " تکنولوژی اعصاب (توانبخشی) " در مقاطع تحصیلات تکمیلی تصویب شد
دومین نشست شورای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، کلیات ایجاد گروه آموزشی " تکنولوژی اعصاب (توانبخشی) " در مقاطع تحصیلات تکمیلی را تصویب کرد.
دومین نشست شورای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، کلیات ایجاد گروه آموزشی " تکنولوژی اعصاب (توانبخشی) " در مقاطع تحصیلات تکمیلی را تصویب کرد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، با ارائه پیشنهاد ایجاد گروه آموزشی " تکنولوژی اعصاب (توانبخشی) " در مقاطع تحصیلات تکمیلی ، توسط دکتر حقگو عضو هیات علمی گروه کاردرمانی به شورای دانشگاه، و بررسی و تبادل نظر اعضای این شورا روی موضوع ، در نهایت ، کلیات آن با اکثریت آراء به تصویب رسید.
قرار شد با توجه به اینکه این رشته برای تربیت نیروهای کارآمد جهت طراحی و تولید تجهیزات توانبخشی و اندام مصنوعی ایجاد می شود ، بازنگری دقیقی روی عناوین دروس و برنامه های این گروه انجام ، و با تکمیل آن ، این پیشنهاد به وزارت بهداشت و شورای گسترش جهت تایید و تصویب نهایی ارائه شود.
******
نظر شورا درمورد میزان ظرفیت پذیرش دانشجو ارشد و دکتری برای سال آینده اعلام شد
شورای دانشگاه همچنین در ادامه این نشست ، و با اعلام چگونگی روند ثبت میزان ظرفیت پذیرش دانشجو در سامانه وزارت بهداشت توسط دکتر شهشهانی مدیر آموزش دانشگاه ، به بررسی و تبادل نظر در این خصوص پرداخت .
براساس نظر ریاست دانشگاه و تایید اعضای شورا ، پذیرش دانشجو در برخی از رشته ها با توجه به عدم توانایی گروه مربوطه و یا براساس نیاز جامعه ، باید کاهش یابد ، ضمن آنکه بر افزایش ظرفیت در برخی از رشته ها و بخصوص مقاطع تحصیلات تکمیلی انها، تاکید شد.
******
آئین نامه حق التالیف مقالات تشریح شد
در ادامه ، دکتر " فریبا یادگاری " مدیر پژوهش دانشگاه ، آئین نامه حق التالیف مقالات را برای اعضا تشریح کرد.
پس از تشریح این آئین نامه ، دکتر خانکه معاون تحقیقات دانشگاه توضیح داد که امسال برای اولین بار پس از پرداخت حق الزحمه مقالات ، کارنامه چگونگی ارزیابی مقالات برای اعضای هیات علمی ارسال شد و علت عدم پرداختی برای برخی مقالات نیز برای نویسنده مقاله ، مشخص شد.
وی افزود: برای سال آینده ، این روند دقیق تر و سریعتر و براساس سامانه پژوهان انجام خواهد شد.
******
در ادامه این نشست ، دکتر " علیزاده " از معاونت پژوهشی وزارت بهداشت که تنظیم و تدوین برنامه استراتژیک دانشگاه را با توجه به برنامه استراتژیک وزارت ، به عهده داشته است ، پیش نویس این برنامه را ارائه و بخش های مختلف آن را تشریح کرد.
وی گفت که این برنامه بصورت کلی و همچنین هر معاونت بصورت جداگانه ارائه خواهد شد و مدیران دانشگاه پیگیر پایش این برنامه باشند .
دکتر خرم خورشید ریاست دانشگاه نیز در این زمینه گفت که معاونت ها می بایست در پایش عملکردها توجه بیشتری داشته باشند و زمانی که برنامه پایش عملکرد را کنترل می کنند ، این برنامه را که مطابق با شاخص های واقعی تدوین شده را نیز مورد توجه قرار بدهند.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور