• 1398/12/03 - 18:42
  • - تعداد بازدید: 6193
  • - تعداد بازدیدکننده: 91
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

کمیته " پیشگیری از گسترش ویروس کرونا " در معاونت درمان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تشکیل شد

با تشکیل کمیته " پیشگیری از گسترش ویروس کرونا " به دستور معاون درمان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با هماهنگی سرپرست اداره پرستاری دانشگاه، نخستین نشست این کمیته با هدف تبادل نظر درباره چگونگی اجرای دستورالعمل های بهداشتی و پیشگیرانه در مراکز درمانی و توانبخشی تحت پوشش ، ساختمان های اداری و آموزشی و خوابگاه های دانشجویی دانشگاه، برگزار شد.


    با تشکیل کمیته " پیشگیری از گسترش ویروس کرونا " به دستور معاون درمان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با هماهنگی سرپرست اداره پرستاری دانشگاه، نخستین نشست این کمیته با هدف تبادل نظر درباره چگونگی اجرای دستورالعمل های بهداشتی و پیشگیرانه در مراکز درمانی و توانبخشی تحت پوشش ، ساختمان های اداری و آموزشی و خوابگاه های دانشجویی دانشگاه، برگزار شد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، این نشست  با حضور رئیس دانشگاه، معاون درمان، مدیر امور دانشجویی، مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی و سرپرست اداره پرستاری دانشگاه، معاون درمان بیمارستان توانبخشی رفیده، رئیس کلینیک پزشکی و توانبخشی اسماء، نمایندگان واحدهای کنترل عفونت و پرستاری بیمارستان روانپزشکی رازی و کلینیک پزشکی و توانبخشی نظام مافی برگزار شد.


   در این جلسه، دکتر امیرمسعود عرب رئیس دانشگاه ضمن مروری بر مصوبات جلسه فوق العاده هیات رئیسه دانشگاه که صبح امروز (شنبه) بمنظور بررسی دستورالعمل های ابلاغی آمادگی دستگاه های اجرایی جهت مقابله با گسترش اپیدمی ویروس کرونا  برگزار شد، از مسئولان بخش های ذیربط در مراکز درمانی و کلینیک های پزشکی و توانبخشی تحت پوشش دانشگاه خواست تا با تشریح اقدامات انجام شده در این مراکز، نسبت به بررسی و اعلام نیازهای مراکز جهت حمایت و پشتیبانی بیشتر دانشگاه، اقدام کنند.


   معاون درمان و توانبخشی دانشگاه نیز با مرور چگونگی مراقبت های لازم در هر مرحله، بر اقدامات یکپارچه و هماهنگ با دستورالعمل های معاونت درمان وزارت بهداشت تاکید کرد.


   دکتر بیژن خراسانی همچنین آموزش پرسنل درمان و پرستاران در مقابله با ویروس کرونا را در کنار تمامی اقدامات مربوط به  بهداشت کارکنان، بیماران و همراهان آنان و همینطور بهداشت محیط تمامی محیط های درمانی، اداری و آموزشی دانشگاه و خوابگاه های دانشجویی، ضروری دانست.


    دکتر حسین اخوان فوق تخصص بیماری های عفونی و معاون درمان بیمارستان توانبخشی رفیده با ارائه اطلاعات مربوط به وضعیت فعلی شیوع ویروس کرونا در تهران، توصیه های بهداشتی جهت آگاهی مسئولان و اقدامات لازم در جهت رعایت این نکات بهداشتی را بیان داشت.


    وی همچنین اقدامات لازم برای مهار و کنترل آلودگی احتمالی در مواجهه با افراد مشکوک را تشریح کرد و با توجه به اینکه مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی عمدتا در حوزه های « توانبخشی » ، « سلامت روان » و « سلامت اجتماعی » فعالیت می کنند، امکانات لازم برای اجرای برنامه های پیشگیرانه و مقابله با ویروس کرونا  را برشمرد.


    سپس ، مدیران و مسئولان مراکز درمانی و توانبخشی تحت پوشش دانشگاه با ارائه گزارش کوتاهی از میزان آمادگی مراکز خود در مقابله با ویروس کرونا ، نیازهای مراکز در این ارتباط را ذکر کردند.


    بهرام حدادی مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه طی سخنانی از خرید وسایل، ملزومات و محلول های ضدعفونی جهت بخش های مختلف دانشگاه گفت و آمادگی این مدیریت برای پشتیبانی از مراکز درمانی را در برنامه های پیش بینی شده، اعلام کرد.


    اکبر اقدم میرجانی مدیر امور دانشجویی دانشگاه نیز با تاکید بر لزوم تقویت امکانات خوابگاه های دانشجویی در مقابله با ویروس کرونا، از اقدامات این مدیریت برای پیشگیری و جلوگیری از شیوع این ویروس در خوابگاه ها  گفت.


    دکتر امین اجلی سرپرست اداره پرستاری دانشگاه نیز با توجه به اینکه واحد پرستاری در تمامی مراکز درمانی و توانبخشی دانشگاه، محور هماهنگی و مجری بخشی از دستورالعمل های وزارت بهداشت در این ارتباط است، پیشنهادها و درخواست های مدیران و مسئولان شرکت کننده را جمع بندی کرد تا با همکاری دیگر بخش های دانشگاه، موارد پیگیری و اجرایی شوند.


   براساس جمع بندی انجام شده، مقرر شد که در این مرحله از وضعیت شیوع ویروس کرونا در کشور، تصمیمات مربوط به حذف کارت زنی کارکنان که بصورت لمسی انجام می شد، نصب دستگاه های ضدعفونی کننده دست در کنار تمامی دستگاه های حضور و غیاب، مبادی ورودی ساختمان های اداری و آموزشی،  کتابخانه ، سلف سرویس و سرویس های بهداشتی برای ارتقای سطح بهداشت کارکنان و دانشجویان، و همچنین ضدعفونی محیط های اداری ، آموزشی و خوابگاه ها با محلول های ضدعفونی، اجرا شود.


    همچنین استفاده از غذاهای کاملا پخته شده در فهرست غذای دانشجویان و کارکنان دانشگاه، توزیع غذا در ظروف یکبار مصرف، و خرید امکانات مورد نیاز همچون محلول های ضدعفونی دست و محیط ، در برنامه قرار گرفت.


    برگزاری جلسات آموزشی برای پرسنل و کارکنان دانشگاه، مراکز و خوابگاه ها جهت مقابله با ویروس کرونا، انتشار پیام های آموزشی برای حفاظت فردی و جمعی در تمامی محیط های وابسته به دانشگاه ، حذف جلسات و گردهمایی های غیرضرور و اردوهای دانشجویی تا اطلاع ثانوی، و بازگشایی درمانگاه دانشجویی و کارمندی دانشگاه، از دیگر تصمیمات این نشست بود که برگرفته از مصوبات هیات رئیسه دانشگاه سریعا به مورد اجرا گذاشته شد.


    همچنین در پایان این نشست ، دکتر اجلی بررسی همه جانبه امکانات مراکز درمانی و کلینیک های پزشکی و توانبخشی وابسته به دانشگاه را در برنامه مقابله با ویروس کرونا قرار داد تا گزارش آن سریعا در اختیار معاونت درمان جهت تدوین دستورالعمل های بعدی در این ارتباط، قرار بگیرد.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 16267
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: