به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
گزارش مدیر پژوهش دانشگاه علوم بهزیستی از فعالیت های این بخش تا تیر ماه امسال
مدیر پژوهش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، گزارشی از اقدامات انجام شده بخش پژوهش معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه براساس تاکید این معاونت بر ایجاد زیرساختهای لازم برای ارتقای کمی و کیفی پژوهش ، ارائه داد.
مدیر پژوهش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، گزارشی از اقدامات انجام شده بخش پژوهش معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه براساس تاکید این معاونت بر ایجاد زیرساختهای لازم برای ارتقای کمی و کیفی پژوهش ، ارائه داد.
دکتر " فریبا یادگاری " در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و در ارائه این گزارش گفت: تاکید معاونت تحقیقات دانشگاه همچنین بر تغییر و اصلاح روند اجرای شوراها، سامانه های کاربردی، کارگاه ها و ثبت آمار و اطلاعات بوده است.
وی ، " تشکیل شورای اخلاق ، سامان دهی کدهای اخلاقی طرح های پژوهشی ، احیاء تحقیقات نظام سلامت (HSR) ، تشکیل شورای سیاستگذاری مراکز تحقیقاتی ، سامان دهی آمار و ارزشیابی تحقیقات و مقالات ، ایجاد سامانه اطلاعات پژوهشی (سامانه پژوهان) ، سامان دهی مجلات ، برگزاری کارگاه ها و پودمان های پژوهشی برای توانمندسازی محققان دانشجو و اعضای هیات علمی " را از جمله اقدامات بخش پژوهش طی یک سال گذشته عنوان کرد.
دکتر یادگاری همچنین افزود: برای افزایش انگیزه محققان و دانشجویان در انتشارات مقالات با کیفیت و افزایش استنادهای دانشگاه ، مشوقهایی تصویب شد که افزایش حق التالیف مقاله تا 20 درصد درصورتی که در مقالات چاپ شده، ده درصد رفرنسها از خود نویسنده یا سایر همکاران دانشگاه باشد، از جمله آنها بود.
وی ادامه داد: ضمن آنکه در مورد مقالات دانشجویی، مقاله دوم بعد از موظفی تا سقف ده میلیون ریال، مقاله سوم تا سقف بیست میلیون ریال و مقاله چهارم تا سقف سی میلیون ریال به خود دانشجو حق التألیف پرداخت می گردد، به شرط آن که اولأ مقاله چاپ شده را تحویل معاونت تحقیقات دهد و ثانیأ وابستگی ها بر اساس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نوشته شده باشد و حقوق تیم راهنمای پایان نامه نیز کاملا حفظ شده باشد. همچنین لازم است مقاله در مجلات نمایه نوع اول یا دوم (ISI یا pubmed) چاپ شده باشد.
وی گفت : همچنین تصویب شد که به مراکز تحقیقاتی مبلغ 1000 میلیون ریال (یک صد میلیون تومان) اعتبار اضافه برای طرحهایی اختصاص داده شود که از بیرون از مرکز و در قالب RFP ارائه شده باشد. و بابت هزینه انتشار مقاله در مجلات با IF بالای 2 و به شرط چاپ شدن مقاله، از محل اعتبار پژوهشی استاد راهنما، تا سقف 50 میلیون ریال به دانشجو قابل پرداخت خواهد بود.
دکتر یادگاری افزود: در تبدیل پایان نامه به طرح پژوهشی، نیز تصویب شد که به دانشجویان کارشناسی ارشد ، 30 میلیون ریال (به شرطی که خارج از مقاله موظفی خود، یک مقاله چاپ شده با نمایه اسکوپوس ارائه دهد)، دانشجویان دکترای آموزشی و دستیاری ، 50 میلیون ریال (به شرطی که خارج از مقاله موظفی، یک مقاله چاپ شده با نمایهISI ارائه دهد)، و دانشجویان دکترای پژوهشی ، 100 میلیون ریال (به شرط آن که خارج از مقالات موظفی، یک مقاله چاپ شده با نمایهISI و با IF حداقل یک ارائه دهد) حق التألیف مقاله به عنوان پاداش پرداخت شود.
وی تصریح کرد: گزارش تعداد مقالات سالهای 2014 لغایت 2016 به تفکیک پایگاه های نمایه کننده نشان می دهد که در سال 2014 تعداد مقالات ISI دانشگاه 122 مقاله بوده که در سال 2015 به عدد 134 رسیده و در شش ماه اول سال 2016 تعداد 81 مقاله به چاپ رسیده است.
مدیر پژوهش دانشگاه تاکید کرد: مقالات Pubmed در سال 2014 به تعداد 87 مقاله، در سال 2015 به تعداد 122 مقاله و در شش ماهه اول 2016 به تعداد 120 مقاله به چاپ رسیده است. در مورد نمایه اسکوپوس، تعداد 48 مقاله در سال 2014، تعداد 62 مقاله در سال 2015 و تعداد 120 مقاله در شش ماهه اول سال 2016 به چاپ رسیده است که این آمارکاملا گویای رشد فزاینده تعداد مقالات چاپ شده دانشگاه از سال 2014 تا 2016 میلادی است.
دکتر یادگاری در پایان این گفت وگو، افزود: خوشبختانه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بر اساس H-index اسکوپوس تا هفته دوم آوریل 2016 میلادی در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور رتبۀ یازدهم را کسب کرده است که نشانگر تلاش روزافزون اعضای محترم هیات علمی دانشگاه در جهت ارتقای سطح مقالات منتشره و استنادات به این مقالات می باشد.
انتهای پیام /
تنظیم خبر : نعیمی پور