• 1403/03/21 - 06:13
به همت دفتر امور بانوان با همکاری اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه؛

کارگاه تحکیم و تقویت نشاط درون خانواده برگزار شد

کارگاه تحکیم و تقویت نشاط درون خانواده در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی مصادف با روز ملی جمعیت ، به همت دفتر امور بانوان و همکاری اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه برگزار شد.

کارگاه تحکیم و تقویت نشاط درون خانواده برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛  کارگاه آموزشی تحکیم خانواده و تقویت نشاط درون خانواده با تدریس" دکتر پور شهریاری" ( استاد دانشگاه شهید بهشتی ) مصادف با روز ملی جمعیت در سالن اجتماعات شهید احدی برگزار شد.

در این کارگاه ابعاد نشاط  و هیجان و شادی از دید روانشناسان و مسائلی که باعث می‌شود تا احساسات در چهارچوب استدلال و منطق نگریسته شود، تشریح شد.

دکتر پورشهریاری در این کارگاه به تشریح مواردی که به انسان‌ها در انجام کارها انگیزه می‌دهد، اهمیت آن کار و جذابیت کار و روابط رقابتی و منطقی و راهبردهایی که باعث می‌شود تعارضات حل شود، پرداخت.

این کارگاه در راستای برنامه‌های جوانی جمعیت برگزار شد.

• گروه خبری :

رضا پیرهادی