• 1401/09/07 - 19:37
  • - تعداد بازدید: 1198
  • - تعداد بازدیدکننده: 267
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به همت دفتر امور بانوان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

نشست « سبک زندگی اسلامی _ ایرانی » برگزار شد

نشست « سبک زندگی اسلامی _ ایرانی » امروز (دوشنبه) در آستانه ولادت حضرت زینب (س)، توسط دفتر امور بانوان و با همکاری اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در سالن شهید احدی دانشگاه برگزار شد.

   نشست « سبک زندگی اسلامی _ ایرانی » امروز (دوشنبه) در آستانه ولادت حضرت زینب (س)، توسط دفتر امور بانوان و با همکاری اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در سالن شهید احدی دانشگاه برگزار شد.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعي، حجت الاسلام والمسلمین مهدیار طی سخنانی در این نشست، گفت: اگر انسان به مقوله ازدواج و تحکیم خانواده به عنوان منظومه الهی بنگرد، دغدغه های مختلفی که ذهن انسان را نسبت به آنها درگیر می کند، حل می شود .


    وی با اشاره به آیات و روایات در خصوص ازدواج و تشکیل خانواده افزود: باید ایمان داشته باشیم که ما مخلوق خداوند هستیم و خداوند فعال و رازق است و ما را به حال خود رها نمی‌کند، اگر در بحث ازدواج و تحکیم خانواده با ذهن مادی برخورد کنیم، خیلی از مسائل اجتماعی، سلامت و دغدغه های گوناگون به درستی حل نمی شود و در نیمه راه می مانیم.


    حجت السلام والمسلمین مهدیار در جمع کارکنان دانشگاه تاکید کرد: در ازدواج و تحکیم خانواده، باید عالمانه به عوامل الهی و توحیدی بنگریم و امر مادی را نیز در گام بعدی در نظر بگیریم، اما باور ما و یقین به خداوند، اولین علم است و باید خدا را بشناسیم تا در رفع خلاهای تشکیل خانواده و تحکیم خانواده از مسیر و بحران عبور کنیم و اگر عالمانه ازدواج کنیم و خانواده تشکیل دهیم، در ادامه راه به مشکلات برخورد نمی کنیم .


    وی در ادامه در خصوص بحث ازدواج عالمانه تصریح کرد: با شناخت اولویت های ذهنی، درنظر گرفتن کفویت و ... که مطابق با فرامین الهی است، بهره گیری از نظر روانشناسان، انجام تست های روانشناسی، مشاوره  و تحقیق می توان امر ازدواج را عالمانه تلقی کرد و نباید صرف توکل بر خدا و نادیده گرفتن سایر موارد، بحث ازدواج و تحکیم خانواده را به بن بست رسانید.


     حجت السلام والمسلمین مهدیار با اشاره به اینکه در آستانه سالروز ولادت حضرت زینب (س) هستیم در مورد بحث تحکیم خانواده و تربیت فرزند، از کرامات حضرت زینب (س) که عالمه غیر معلمه هستند، گفت و افزود: اگر در مباحث تربیت فرزند، انبیا را الگوی خود بدانیم می توانیم با این الگو سازی خودمان و فرزندانمان را با خودسازی به شاخص های سبک زندگی اهل بیت نزدیک کنیم و شاهد رشد معنوی، مادی، فردی و خانوادگی باشیم.


     وی خاطرنشان کرد: نخستين حكمت تشكيل خانواده كه قرآن كريم ، آن را با صراحتْ بيان كرده است، رسيدن به آرامش روانى است و در کنار آن آرامش زندگى، سازندگى اخلاقى در گرو انعطاف پذیری، سازندگى اجتماعى و ... است که برای رسیدن به این مهم، باید مبانی اعتقادیمان را درست کنیم .


    حجت الاسلام والمسلمین مهدیار، همچنین گفت: اهمیت پرداختن به موضوع « تحکیم خانواده »، ریشه در اهمیت نهاد خانواده دارد، نهاد مقدس خانواده، رکن بنیادین اجتماع بشری و محمل فرهنگ های گوناگون است تا آنجا که سعادت و شقاوت امت ها، مرهون رشادت و ضلالت خانواده می باشد، اولین شرط داشتن جامعه ای سالم و پویا، سلامت و پایداری خانواده است.


    وی افزود: قرآن کریم، به عنوان برترین نسخه زندگی و عالی ترین راهنمای بشر برای دستیابی به حیات طیبه، بخش عظیمی از آیات را به تنظیم و تعدیل روابط اعضای خانواده، حقوق و وظایف همسران و فرزندان اختصاص داده است. رجوع به این آیات الهی، می تواند انسان را جهت دستیابی به عالی ترین راهکارها در تحکیم خانواده هدایت کند و لازمه این هدایت، یقین است و در واقع اولین علم، یقین است.


    گفتنی است، این نشست با پرسش و پاسخ کارکنان به اتمام رسید.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 24605
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: