توانبخشی اتیسم با رویکرد چندتخصصی و نقش کلیدی کاردرمانی میسر میشود
دبیر علمی اولین همایش تخصصی اختلال طیف اتیسم، در مراسم افتتاحیه این همایش تأکید کرد: توانبخشی افراد دارای اتیسم تنها با رویکرد چندتخصصی و مبتنی بر شواهد محقق میشود و کاردرمانی به عنوان یکی از ستونهای اصلی در این مسیر، نقش تعیینکنندهای ایفا میکند.

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر نازیلا اکبر فهیمی دبیر علمی اولین همایش تخصصی در حوزه اختلالات طیف اتیسم در مراسم افتتاحیه این همایش گفت: این همایش با مشارکت و تلاش دانشجویان کاردرمانی و انجمنهای علمی کاردرمانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، ایران، شهید بهشتی و تهران در کنار سایر انجمنها از سراسر کشور در حال برگزاری است. از تلاش این عزیزان قدردانی میکنم.
تصریح کرد: کاردرمانی یکی از مهمترین ارکان درمان اختلال طیف اتیسم است و نقش موثری را در درمان و بهبودی افراد دارای اتیسم ایفا میکند.
دبیر علمی اولین همایش تخصصی در حوزه اختلالات طیف اتیسم تاکید کرد: توانبخشی و به ویژه کاردرمانی هر روز اهمیت خود را در بهبود کیفیت زندگی کودکان دارای اتیسم پر رنگتر میکند.
عضو هیئت علمی گروه کاردرمانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: با توسعه دانش، هماندیشی با سایر اعضای تیم توانبخشی و پزشکی، مداخلات هدفمند و مبتنی بر شواهد میتوان اقدامات موثری را برای افراد دارای اتیسم انجام داد.
دکتر اکبر فهیمی با تاکید بر اینکه اختلال نیازمند یک کار تیمی و چند تخصصی مبتنی بر شواهد است، گفت: با همفکری و همکاری تیمی متخصصان روانپزشکی، علوم شناختی، کاردرمانی، گفتاردرمانی، شنواییشناسی، روانشناسی و دیگر متخصصان و تلفیق تجارب خانوادهها میتوان گامی بلند برای غنای درمان توانبخشی این اختلال برداریم.
اولین همایش تخصصی در حوزه اختلالات طیف اتیسم در تاریخ ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت ماه در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار میشود. این همایش با محوریت موضوعاتی همچون روشهای نوین تشخیص، اختلالات حسی و شناختی، بازی و اوقات فراغت در اتیسم، به بررسی ابعاد مختلف این اختلال پرداخته و فرصتی برای تبادل نظر بین متخصصان و دانشجویان فراهم میآورد.
این همایش که با هدف افزایش آگاهی و تبادل تجربیات در زمینه درمان و مدیریت اختلالات طیف اتیسم برگزار میشود، به بررسی موضوعاتی همچون روشهای نوین تشخیص اتیسم، اختلالات حسی و شناختی مرتبط با آن، و همچنین اهمیت بازی و اوقات فراغت در رشد کودکان مبتلا به اتیسم میپردازد.
شرکتکنندگان در این همایش از امتیاز بازآموزی در رشتههای کاردرمانی، گفتاردرمانی، شنواییشناسی، روانپزشکی کودک و نوجوان، ارگونومی، مشاوره توانبخشی و بیناییسنجی بهرهمند میشوند.
پایان پیام/
نظر دهید