رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
دانش و تخصص کاردرمانی باید پویا و بهروز شود
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی خطاب به شرکت کنندگان در اولین دوره مهارتآموزی کاردرمانی دست گفت: در پایان این دوره انتظار داریم تا نیازهای جدی بیماران حوزه دست را ارزیابی و درمان کنید. دانش و تخصص کاردرمانی باید پویا و بهروز شود.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر سید علی حسینی رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در مراسم آغاز اولین دوره مهارتآموزی کاردرمانی دست گفت: اولین دوره مهارتآموزی کاردرمانی دست امروز آغاز میشود، لازم است تا از همکاران دانشگاه، اعضای گروه آموزشی کاردرمانی، انجمن علمی کاردرمانی ایران، انجمت جراحان دست ایران، بورد تخصصی کاردرمانی، هیئت ممتحنه و ارزشیابی کاردرمانی وزارت بهداشت و تیم اجرایی این دوره تشکر و قدردانی کنم.
وی ادامه داد: لازم است از تلاشهای دکتر مریم فرزاد، دکتر هوشنگ میرزایی و دکتر کربلایی برای پیگیری و برگزاری این دوره تشکر ویژه کنم.
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی خطاب به شرکت کنندگان در اولین دوره مهارتآموزی کاردرمانی دست گفت: در پایان این دوره انتظار داریم تا نیازهای جدی بیماران حوزه دست را ارزیابی و درمان کنید.این دوره را جدی بگیرید. دانش و تخصص کاردرمانی باید پویا و بهروز شود.
دکتر حسینی تصریح کرد: کاردرمانی دست به صورت محدود در دوره کارشناسی تدریس میشود، که کافی نیست. موضوع کاردرمانی دست در دنیا با لابراتورها و کلینیکهای تخصصی متفاوت شدهاند و خدمات بهروزی را ارائه میدهند.
وی افزود: کاردرمانی دست یک کار تیمی است و از 15 سال پیش در گروه آموزشی کاردرمانی این دانشگاه، موضوع را در گروه نهادینه کردیم و یک بخش تخصصی کاردرمانی دست ایجاد شد و یک تیم توانمند و مجرب اعضای هیئت علمی در گروه شکل گرفت.
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: به اذعان جراحان دست، جراحی تنها 50 درصد از مشکل بیماران را برطرف میکند و 50 درصد باقی مانده با کاردرمانی دست و توانبخشی به دست میآید.
دکتر حسینی تصریح کرد: تحصصی کردن کاردرمانی دست منجر به رضایت بیشتر بیماران میشود، این دوره باید دانش و مهارت شرکت کنندگان را افزایش داده و باعث ارائه خدمات بیشتر به بیماران شود.
در ادامه دکتر هوشنگ میرزایی مدیر گروه آموزشی کاردرمانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ضمن تشکر از برگزار کنندگان این دوره و شرکت کنندگان بر اهمیت نگاه تخصصی به موضوعات و سرفصلهای دانش کاردرمانی تاکید کرد و افزود: باید تلاش کنیم تا کاردرمانی جایگاه خود را در عرصه درمان و سلامت جامعه ارتقا دهد.
انتهای پیام/
نظر دهید