دبیر هیئت ممتحنه کاردرمانی در بیست و چهارمین کنگره کاردرمانی ایران:
ضرورت توجه به جنبه های اجتماعی سلامت در کاردرمانی کشور / توسعه دورههای حرفهای و مهارتی کاردرمانی
بیست و چهارمین کنگره کاردرمانی ایران، توسط انجمن علمی کاردرمانی ایران با همکاری بورد تخصصی کاردرمانی و حمایت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، سوم تا پنجم آبان ماه سال جاری درمرکزهمایش های بین المللی کتابخانه ملی ایران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دکتر سید علی حسینی دبیر هیئت ممتحنه کاردرمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین کنگره کاردرمانی کشور، ضمن اظهارخرسندی از حضور در هماندیشی خانواده کاردرمانی گفت: در برگزاری بیست و چهارمین کنگره درمانی با شعار همبستگی با گروههای اجتماعی، دانشکدههای توانبخشی، گروههای آموزشی کاردرمانی و انجمن علمی کاردرمانی ایفای نقش کردند و خوشبختانه دانشکدههای توانبخشی در تربیت دانشجویان در تربیت و نوآوری دانشجویان تلاش خوبی دارند.
وی افزود: خانواده کاردرمانی در سراسر کشور با ارائه خدمات تخصصی خود به افراد نیازمند و جامعه هدف، زمینه توسعه رشته کاردرمانی را فراهم آورده اند .
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، ضمن تشکر از زحمات انجمن علمی کاردرمانی، اظهار کرد: انجمن علمی کاردرمانی در ادوار گذشته و این دوره اهتمام و پیگیریهایی خوبی داشتند و امیدواریم انجمن علمی با معرفی بسترهای جدید، نوآوری در کاردرمانی را برای کاردرمانگران به ارمغان بیاورد.
دبیر هیئت ممتحنه کاردرمانی گفت: در جلساتی که در هیئت ممتحنه و بورد تخصصی داریم، شاهد تقاضای متعدد دانشگاههای علوم پزشکی برای توسعه رشتههای توانبخشی و به ویژه کاردرمانی هستیم که در این عرصه، ارزیابی و اعتباربخشی دانشگاهها را شروع کردیم، بسیاری از گروههای آموزشی کاردرمانی خواستار راهاندازی مقطع ارشد و دکترای کاردرمانی هستند که این تقاضای کشوری بیانگر اهمیت این رشته و تلاش ثمربخش کاردرمانگران در ارائه خدمت است.
وی در ادامه با اشاره به مسئولیتهای اجرایی خود و جلسه هفته های گذشته روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور اظهار کرد: در اجلاس روسای دانشگاههای علوم پزشکی نیز برخی دانشگاهها به دنبال توسعه توانبخشی و ورود کاردرمانی در دانشگاه بودند ، هیئت ممتحنه کاردرمانی نیز پس از ارزیابیهای لازم، تلاش خود را برای توسعه توانبخشی و کاردرمانی به کار می گیرد.
توسعه دورههای حرفهای و مهارتی را به صورت جدی دنبال میکنیم
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در بیست و چهارمین کنگره کاردرمانی ایران گفت: توسعه دورههای حرفهای و مهارتی را به صورت جدی دنبال میکنیم و به دلیل اهمیت خدمات کاردرمانی، موضوع کاردرمانی سالمندان نیز مصوب شده تا در بحث حمایت از سالمندی کشور، با توجه به موضوع سالمندی، نیازهای این دوره و افزایش سالمندی در حال و آینده که موضوعی کشوری و جهانی است شاهد نتایج خوبی باشیم.
دکتر حسینی از طراحی دوره کاردرمانی دست و ارتز و پروتز دست به وسیله جمعی از کار درمانگران خبرداد و گفت: این طرح به زودی به مرحله اجرا در میآید و در این مسیر از مشارکت فکری همگان بهره برده و خواهیم برد.
وی در ادامه با اشاره به گذر دانشگاهها از نسل اول به نسل چهارم و پنجم و گذر از آموزش و پژوهش به فناوری کارآفرینی و ارتباط با صنعت بیان کرد : در دانشگاههای نسل چهارم خروجی دانشگاهها باید به سمت رفاه برود و در دانشگاه نسل پنجم، فعالیتها باید به سمت پاسخگویی به نیاز جامعه پیش برود و با توجه به نیازهای جامعه، تاکید بر موضوعات اجتماعی و همچنین شعار امسال در روز جهانی کاردرمانی که" همبستگی با گروههای اجتماعی" است باید همگام و همفکر در این عرصه کار خود را پیش ببریم و جنبه های اجتماعی سلامت و توجه به گروههای اجتماعی را مد نظر قرار دهیم و امیدواریم دانشگاههای کشور به سمت تحقق این شعار حرکت کنند و بیست و چهارمین کنگره کاردرمانی گامی برای تحقق شعار همبستگی با گروههای اجتماعی باشد و امیدواریم شاهد بهرهمندی حداکثری شرکت کنندگان از مباحث مطرح شده باشیم.
گفتنی است 24 امین کنگره کاردرمانی ایران، امروز سوم آبان 1402 توسط انجمن علمی کاردرمانی ایران با همکاری بورد تخصصی کاردرمانی و حمایت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ، کار خود را آغاز کرد و تا 5 آبان ماه سال جاری در مرکز همایش های بین المللی کتابخانه ملی ایران به کار خود ادامه می دهد.
شایان ذکر است رونمایی از تندیس شهید فرزاد نامی( کارشناسی ارشد کاردرمانی وشاغل در بیمارستان امام رضا(ع) تبریز) از شهدای مدافع سلامت است که طی ماههای اول پاندمی بر بالین بیماران حاضر بود و به مقام رفیع شهادت نائل شد و همچنین تقدیر از پیشکسوتان رشته کاردرمانی و چهره های برجسته ، تقدیر از سه تن از استادان گروه آموزشی کاردرمانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در نگارش سه فصل از کتاب مرجع کاردرمانی مشارکت داشتند بخش دیگری از مراسم افتتاحیه بود.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر : گلرخ
نظر دهید