کاردرمانی و گفتاردرمانی؛ دو حوزه کلیدی در بهبود افراد دارای اتیسم هستند
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: در کنار تخصصهای مختلف توانبخشی، کاردرمانی و گفتاردرمانی در بهبود افراد دارای اتیسم کلیدیترین و تخصصیترین حوزهها هستند.

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر سید علی حسینی رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در مراسم افتتاحیه اولین همایش تخصصی در حوزه اختلالات طیف اتیسم گفت: این همایش به واسطه تلاشهای دکتر اکبرفهیمی و همکاری و همدلی دانشجویان کاردرمانی و انجمن علمی کاردرمانی دانشگاه برگزار شده که جای تقدیر دارد.
دکتر حسینی تصریح کرد: اختلال طیف اتیسم بحث مهم و قابل توجهی در حوزه توانبخشی است که برای توانبخشی بهبود آن نیاز به رویکرد چندتخصصی توانبخشی و پزشکی هستیم.
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: در کنار تخصصهای مختلف توانبخشی، کاردرمانی و گفتاردرمانی در بهبود افراد دارای اتیسم کلیدیترین و تخصصیترین حوزهها هستند.
وی ادامه داد: متخصصان توانبخشی در زمینه اتیسم مسئولیت مستقیم دارند و انجمنهای علمی و صنفی در کنار دانشگاهها و مراکز علمی باید به طور تخصصی موضوع اتیسم را پیگیری کنند تا متخصصان توانبخشی در این حوزه به روز و علمی بمانند.
عضو هیئت علمی گروه کاردرمانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تصریح کرد: اینکه افراد دارای اتیسم تغییرناپذیرند، در توانبخشی این موضوع پذیرفته نیست. شدیدترین نوع اتیسم با برنامههای علمی و مبتنی بر شواهد توسط کاردرمانی و گفتاردرمانی، روانشناسی و روانپزشکی اطفال، در مسیر درست درمان وتوانبخشی به افراد مفیدی برای خانوادههایشان تبدیل شدهاند.
اولین همایش تخصصی در حوزه اختلالات طیف اتیسم در تاریخ ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت ماه در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار میشود. این همایش با محوریت موضوعاتی همچون روشهای نوین تشخیص، اختلالات حسی و شناختی، بازی و اوقات فراغت در اتیسم، به بررسی ابعاد مختلف این اختلال پرداخته و فرصتی برای تبادل نظر بین متخصصان و دانشجویان فراهم میآورد.
این همایش که با هدف افزایش آگاهی و تبادل تجربیات در زمینه درمان و مدیریت اختلالات طیف اتیسم برگزار میشود، به بررسی موضوعاتی همچون روشهای نوین تشخیص اتیسم، اختلالات حسی و شناختی مرتبط با آن، و همچنین اهمیت بازی و اوقات فراغت در رشد کودکان مبتلا به اتیسم میپردازد.
شرکتکنندگان در این همایش از امتیاز بازآموزی در رشتههای کاردرمانی، گفتاردرمانی، شنواییشناسی، روانپزشکی کودک و نوجوان، ارگونومی، مشاوره توانبخشی و بیناییسنجی بهرهمند میشوند.
پایان پیام/
نظر دهید