به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
مرتبه چهار تن از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ارتقاء یافت
هیات ممیزه مرکزی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سی و چهارمین جلسه خود ضمن بررسی چگونگی فعالیت اعضای هیات علمی ، با اکثریت آراء ، ارتقای مرتبه چهار تن از اعضای هیات علمی دانشگاه را به تصویب رساند.
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
مقدمات همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با مرکز ملی ارتوپدی فنی تاجیکستان فراهم شد
مدیر مرکز ملی ارتوپدی فنی تاجیکستان طی نشستی با معاون اموربین الملل دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، با توجه به توانمندی های ایران و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در حوزه طراحی و تولید اعضای مصنوعی و خدمات توانبخشی ، ابراز امیدواری کرد : بتواند برنامه بلندمدت همکاری در زمینه های مختلف با این دانشگاه داشته باشد.
به بهانه برگزاری سمینارهای استانی کمیته مطالعات ناشنوایی/کم شنوایی مرکز تحقیقات اعصاب اطفال؛
دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مجری برنامه جهانی " مداخله زودهنگام خانواده محور برای کودکان ناشنوا/ کم شنوا " در کشور است
مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با تشکیل کمیته مطالعات ناشنوایی / کم شنوایی در این مرکز، ضمن همکاری با کمیته بین المللی " مداخلات زودهنگام خانواده محور برای کودکان ناشنوا/ کم شنوا (FCEI) " ، برنامه جهانی مربوطه را در سراسر کشور اجرا می کند.
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
چهارمین سمینار "مداخله زودهنگام خانواده محور برای کودکان ناشنوا /کم شنوا " در اهواز برگزار شد
چهارمین سمینار "مداخله زودهنگام خانواده محور برای کودکان ناشنوا /کم شنوا " روز پنجشنبه ( 28 دی ماه) در استان خوزستان ، شهر اهواز برگزار شد.
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در مراسم افتتاح پروژه ایرانوم گفت:
دانشگاه ها باید بیش از پیش تلاش های علمی و پژوهشی خود را با نیازهای واقعی جامعه پیوند بزنند
رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (سه شنبه) در مراسم افتتاح پروژه کشوری و منطقه ای ایرانوم در این دانشگاه گفت: مدیریت دانشگاه، امروزه دچار تغییر و تحول جدی شده است، ماموریت محوری دانشگاه ها، توسعه ادبیات دانشگاه های نسل سوم، بین المللی سازی و همکاری با دانشگاه های سراسر دنیا، رویکردهای جدیدی را در مدیریت دانشگاهی طلب می کند و دانشگاه ها باید بیش از پیش تلاش های علمی و پژوهشی خود را با نیازهای واقعی جامعه پیوند بزنند و زمینه آمیختن هر چه بیشتر علم با عمل را فراهم آورند.
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
معاون تحقیقات وزارت بهداشت: باید در کنار مرکز ایرانوم ، یک مرکز درمانی بیماری های ژنتیکی ایجاد کنیم
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ، امروز (سه شنبه) در مراسم افتتاح اولین پروژه ملی و منطقه ای ژنوم (ایرانوم) در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، با ارائه نتایج فعالیت های اینگونه مراکز در کشورهای پیشرفته دنیا و استفاده ای که دنیا از این پایگاه های اطلاعاتی در تشخیص و درمان بیماری های ژنتیکی دارند، گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت بهداشت کمک کنند تا مرکز درمانی بیماری های ژنتیکی نیز در کنار مرکز توالی یابی نسل جدید ژنوم (NGS) ایجاد شود.
وزیر بهداشت در مراسم رونمایی از پروژه ملی و منطقه ای "ایرانوم":
وزیر بهداشت: توجه به داشته هايمان در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، به رفع مشكلات كشور كمك مي كند
وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی امروز (سه شنبه) در مراسم افتتاح پروژه ملی و منطقه ای " ایرانوم " گفت : کشور از محصولات دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی خیلی بهتر می تواند استفاده کند و بخش های مختلف این دانشگاه مانند بخش های رفاهی و اجتماعی ، می تواند به رفع مشکلات کشور کمک کند.
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، ثروت آفرینی از ایده های جدید در حوزه ژنتیک را مورد تاکید قرار داد
معاون علمی فناوری رئیس جمهوری گفت: آینده پزشکی در اختیار ژنتیک است و هدفش این است که با ثروت آفرینی و ایجاد شرکت های دانش بنیان بتواند ایده های جدید را در این حوزه اجرا کند.
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
پرفسور نجم آبادی: تکنولوژی بسیار پیشرفته توالی یابی نسل جدید ژنوم (NGS ) با کمترین هزینه، به کشور منتقل شد
پرفسور " حسین نجم آبادی " مدیر گروه آموزشی و رئیس مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (سه شنبه) در مراسم افتتاح پروژه ملی و منطقه ای " ایرانوم " گفت که تکنولوژی توالی یابی نسل جدید ژنوم (NGS ) ، مطابق با علم روز دنیا بلحاظ تجهیزات پیشرفته و همچنین تربیت نیروی متخصص مورد نیاز با کمترین هزینه ، وارد کشور شده است.