• 1399/03/31 - 19:05
  • - تعداد بازدید: 4966
  • - تعداد بازدیدکننده: 80
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به همت گروه آموزشی روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی؛

سری سوم محتواهای پیشگیری از بیماری کرونا جهت کودکان و نوجوانان اتیسم تهیه و منتشر شد

گروه آموزشی روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با تهیه و انتشار مقالات علمی و کاربردی، نسبت به آموزش خانواده ها برای کاهش تاثیرات منفی همه گیری ویروس کرونا بویژه تامین سلامت روانی کودکان نوپا و پیش دبستانی و نیز محتواهایی درخصوص کودکان و نوجوانان اتیسم اقدام کرد.

    گروه آموزشی روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با تهیه و انتشار مقالات علمی و کاربردی، نسبت به آموزش خانواده ها برای کاهش تاثیرات منفی همه گیری ویروس کرونا بویژه تامین سلامت روانی کودکان نوپا و پیش دبستانی  و نیز محتواهایی درخصوص کودکان و نوجوانان اتیسم اقدام کرد.


    دکتر " گیتا موللی " مدیر گروه روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی درباره این مقالات گفت: با توجه به اینکه اکنون کشورمان و کل جهان با همه گیری کرونا و وضعیت پیچیده ای برای همه افراد بویژه کودکان مواجه شده است، گروه آموزشی روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، با هدف کاهش تاثیرات منفی استرس های این دوره بر سلامت کودکان و ارائه راه حلهایی در همین راستا برای خانواده ها، اقدام به تهیه مطالبی در چند حوزه مختلف کرده است.


    وی در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه افزود: این مطالب، برای افراد با نیازهای ویژه و افراد دارای معلولیت در دو گروه سنی بزرگسال و کودک، تهیه شده است که « سری سوم محتواهای پیشگیری از بیماری کرونا جهت کودکان نوپا و پیش دبستانی  و نیز محتواهایی درخصوص کودکان و نوجوانان اتیسم » ، از جمله آنها می باشد.


    وی همچنین از ترجمه و انتشار بیانیه های فدراسیون جهانی ناشنوایان و انجمن شنوایی شناسی اروپا و بیانیه مشترک فدراسیون جهانی ناشنوایی – نابینایی (WFDB)، اتحادیه جهانی ناشنوایی – نابینایی اروپا (EDbU)، فدراسیون ناشنوایی – نابینایی امریکای لاتین (FLASC) و فدراسیون ناشنوایی – نابینایی آفریقا (AFDB)، برای آگاهی جامعه و دولتمردان در حمایت از افراد با نیازهای ویژه در شرایط همه گیری ویروس کووید 19 ، گفت.


   این عضو هیات علمی دانشگاه همچنین از تهیه و انتشار مقالاتی در حوزه والدگری، و در ارتباط با آنچه که والدین می توانند برای حفظ آرامش و سلامت روانی افراد خانواده بویژه کودکان یاد بگیرند، گفت که راهکارهایی سالم و صحیح برای چگونگی رفتار والدین با فرزندان در این دوره پر استرس را نشان می دهد.


    بگفته وی، دهها کلیپ و پوستر حاوی مطالب آموزشی به « زبان اشاره » تهیه ، و برای اطلاع رسانی ناشنوایان نسبت به راه های پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، منتشر شده است.


   وی مخاطب محصولات آموزشی را شامل گروه های سنی کودکان و بزرگسالان (والدین) ذکر کرد و افزود: اکثر مطالب آموزشی برای همه والدین کودکان شیرخوار و نوپا، کودکان دبستانی و پیش دبستانی، و نوجوانان تهیه شده است.


    دکتر موللی، در پایان یادآوری کرد: این مقالات و پوسترها از طریق شبکه های اجتماعی متعدد از جمله کانال های مربوط به دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی (مفدا، وبدا، کمپین مهر، پویش سالمندی) و بسیاری از کانالها و گروه های ویژه اطلاع رسانی کرونا پخش می شود.


آموزش از راه دور ـ راهنمای معلمان ـ گروه کودکان


بازی یادگیری رشد ـ والدین در خانه ۴ ـ گروه کودکان


پیام هایی برای والدین و مربیان در دوره کرونا ـ گروه کودکان استثنایی


کتاب کوچک کودک من در دوره کرونا ـ گروه کودکان


کرونا و بیانیه جهانی نابینایی ناشنوایی ـ گروه کودکان استثنایی


کووید ۱۹ ـ یک خلاصه جذاب برای والدین ـ گروه کودکان استثنایی


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 16852
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: